Categorieën
Fashion Trends

Amsterdam Fashion Week Winde Rienstra

Amsterdam Fashion Week 2014 is je vast niet ontgaan. En Femme Magazine natuurlijk ook niet. De redactie had perfecte plaatsten bij de show van Winde Rienstra. Een show waar sprookjes tot leven kwamen. Elf-achtige modellen liepen in alle rust voorbij in een aura van licht.

WR8

De twintig minuten of fame van Winde Rienstra werden toegezongen in de Friese taal, haar moerstaal. Rustgevende klanken in een, voor de meeste, onverstaanbare taal vulden de ruimte.

WR1

Dynamiek, het handelsmerk van deze Friezin, kwam in alles naar voren, hoewel het vooral rust uitstraalde. Een gevoel van beach meets winter werd teweeg gebracht. De herfst/winter collectie laat langzaam de winter haar intreden doen, om te wennen, terwijl je nog niet definitief afscheid hoeft te nemen van de zomer.

WR4

Het moge duidelijk zijn dat Winde geen beperkingen kent. Ze liet een zeer gevarieerde collectie zien, die toch duidelijk één geheel vormde. Schoenen, onmogelijk om op te lopen, opgebouwd uit gouden laagjes die aan kruk deden denken zorgden voor het strandgevoel en de grofst gebreide jurken die ooit gezien zijn gaven een winterse touch. Ook de 3D elementen die waren toegevoegd aan de kleding in vormen die kristallen tekenen, gaven de meisjes een bevroren effect. De ijskoninginnen zweefden bijna voorbij met hele kleine pasjes, op torenhoge schoenen. Een prachtige show waar de redactie helemaal tot rust gekomen de avond afsloot met het idee alsof we in een sprookje leven (wat ook wel een beetje zo is tijdens de Fashion Week). In één woord: geweldig. Hieronder laten we jullie nog meer meegenieten van alle pracht en praal:

WR2

WR5

WR6

WR7

Onze favoriet? Moeten we écht kiezen? Alles was onze favoriet, met een kleine, ieniemienie voorsprong van dit gebreide broekje. Hierin zien we onszelf ook nog wel lopen, mits de pijpjes iets langer mogen zijn. Een klein randje extra is voldoende.

Q: Wat is jullie favoriet? En waar zie je jezelf in rondlopen in de herfst/ winter van 2014?

4 reacties op “Amsterdam Fashion Week Winde Rienstra”

Deze fashiondesigner maakt prachtige fashion!
Pretty shoes!
Leuk dat je er bij was!
Had je nance van glamouristagirl ook gezien?
Aan de foto’s te zien lijkt het alsof ze vlakbij je zat! Kijk eens op haar instagram….
Als je die weet. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.