Categorieën
Lifestyle

By Sjanty’s Weekly Photo Diary #40

Ik ben vandaag zo vrolijk, zo vrolijk, zo vrolijk  want het is vrijdag en het is…. maart! Jawel, de twee saaiste maanden van het jaar zijn achter de rug en vanaf nu gaat het alleen nog maar zonniger, warmer en leuker worden, oh yeah! Oké oké, ik loop misschien een klein beetje te hard van stapel, maar ik zou zeggen: geniet van je weekend en de eerste dagen van maart én van mijn Photo Diary van de afgelopen week!

Komende week verschijnt er op By Sjanty een review van een paar heerlijke, nieuwe geuren en ik verklapte het gisteren al: de Daisy Sunshine edition is echt to die for! | Je bestelt een latte macchiato en krijgt er… 2! De ene was een beetje mislukt en dus stond het meisje achter de bar van de sportschool erop dat ze ‘m opnieuw maakte. Prima, mij hoor je niet klagen! | Ik heb met mezelf afgesproken de komende tijd iedere dag naar de sportschool te gaan (ja je leest het goed: IEDERE DAG!), om nog net wat fitter te worden en wat babyvetjes kwijt te raken. Eens kijken hoe lang ik het volhoud. | ’s Middags hadden mijn vriend en ik het ineens over pepernoten (LOVEEEE them!) en prompt haalde schoonmams ’s avonds een halve kilo tevoorschijn, halleluja!

Bedankt Kneipp, nu moet vriendlief er toch echt aan geloven! | Geen idee wat er met me aan de hand is, maar ik ben echt veranderd in een wandelend chocolademonster, MUST.HAVE.IT. | Kijk mij eens romantisch doen in de sneeuw, terwijl ik stiekem een hekel aan sneeuw heb | Ik heb het leukste werk van de wereld: mooie producten reviewen!

De nieuwe Healty Mix foundation van Bourjois, daar ben ik zeer benieuwd naar! | Eén van de mooiste lipsticks die ik de afgelopen tijd in mijn handen en op mijn lippen heb gehad, de Barry M Lip Paint Ultra Moisturising 158 Coral Blush | Ja hoor, mijn lijf schrééuwde weer om…. chocola, arghh! | Laten we dat iedere dag sporten dan vooral maar in hele leuke en vrolijke shirtjes doen!

Ik ben helemaal verliefd op het geweldige Orly Mash Up display dat ik in mijn magazijn heb staan, ik blíjf ernaar kijken! | En wauw, de ‘Mash Up’ Choreographed Chaos is echt het allergaafste roze lakje e-ver! | Zoveel moois, I almost can’t handle it. De Gelly Nail Effects van Barry M zijn ook echt stuk voor stuk pláátjes! | Sinds lange tijd liep ik weer eens binnen bij Xenos en scoorde ik een superleuk wit vintage kistje/dienblad en de afkorting van The Make Up Spot (TMUS) in stoffen letters, kinda cute huh?

Q: En hoe zit het met jou, zijn de lentekriebels er al een beetje?

21 reacties op “By Sjanty’s Weekly Photo Diary #40”

Wij hebben hier ook nog kruidnoten, de chocolade zijn jammer genoeg op maar alsnog: jaammmm! En goed joh, elke dag naar de sportschool! Ik zit deze week ook heel de week thuis en stil maarja, volgende week gaan we weer fietsen. Ik snap je chocoladeverslaving trouwens HELEMAAL!

Wah, mijn lichaam heeft er al moeite mee dat ik 1x TRX, 1x power dumbbell en 3x hardlopen per week probeer te doen (overbelast), doe maar voorzichtig! Die Barry M gelly lakjes maken me ook hebberig iedere keer dat ik ze op een blog tegenkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.