Categorieën
Beauty Make-up

Nieuwe Catrice Intensif’Eye Wet & Dry Shadows

Oh yeah, één van mijn favo oogschaduws, de Intensif’Eye Wet & Dry Shadow familie van Catrice, heeft er weer vier nieuwe leden bij! Onlangs heb ik de prachtige Charly’s Chocolate Factory en Have You Seen Alice?! weer helemaal herontdekt en liggen deze weer standaard in m’n everydaybakje. Om een lang verhaal kort te maken: ik was direct superexcited toen ik in het persbericht zag dat er weer een paar nieuwe varianten bij zouden komen en deze ga ik je vandaag laten zien!

Catrice heeft het registers leuke namen weer opengetrokken en verrast ons dit voorjaar met 070 Dr. Bluelittle, 080 Please Gold The Line, 090 Ninja Purples en 100 Glamourose.

Vóór de opruiming van het assortiment zat er in de Intensif’Eye collectie al een lichtblauw kleurtje (060 Brooke’s Blue Lagoon) maar deze 070 Dr. Bluelittle blijkt toch wel net een tikje anders te zijn. Dit nieuwe kleurtje heeft een heel mooi zachtblauw tintje met een flinke dosis zilveren shimmertjes.

De naam laat niet heel veel te raden meer over: met de 080 Please Gold The Line geef je je oogleden een prachtige gouden kleur met een mooie glans en vele kleine glittertjes.

090 Ninja Purples vind ik echt schit-te-rend, kijk nou hoe mooi ‘ie is! Helaas valt de kleur droog geswatched een beetje tegen, de kleur springt er wat mij betreft niet echt uit. Gelukkig komt ‘ie vochtig wat beter uit de verf, dan is de kleur echt prachtig intens paars.

100 Glamourose is ook weer een prachtig exemplaar, al moet je deze om de kleur echt goed te zien ook wel een beetje vochtig aanbrengen. Wel errug mooi hoor, dat zachtroze kleurtje met die shimmery finish!

Van de droge swatches ben ik niet echt blown away, maar gelukkig maken ze dat vochtig meer dan goed. Van deze vier nieuwe vind ik vooral de gouden en paarse er uitspringen, deze verwacht ik toch wel regelmatig te gaan gebruiken. Klein nadeel vind ik wel dat je dan met een vochtig kwastje en een fanbrush in de weer moet (want er is wel wat fall-out), but let’s be honest: mooi zijn ze wel!

De nieuwe Catrice Intensif’Eye Wet & Dry Shadows zijn voor € 3,89 per stuk verkrijgbaar bij Kruidvat.

Q: Heb jij al één of meer van deze nieuwe Intensif’Eye Wet & Dry Shadow gescoord of welke staan er op je wishlist?

31 reacties op “Nieuwe Catrice Intensif’Eye Wet & Dry Shadows”

Ik heb please gold the line, en wat is ‘ie pretteeeeeh ^^ Supermooie oogschaduws, ik wil er zeker nog een paar meer hebben, die donkerbruine waar jij het over had lijkt me wel wat!

Over deze nieuwe oogschaduws had ik eigenlijk nog helemaal niets gelezen. Fijn dat je met een review komt Chantal. Ik vind 100 Glamourose echt prachtig, zoiets heb ik gewoon nog niet!

Ik heb de blauwe gisteren gehaald ben er zoo blij mee… Met de gouden hebik getwijfeld maar na het zien kan het wel zijn dat deze zeer snel in mijn collectie te vinden zal zijn^^…Oh ja van het aanbrengen doe ik dat met mijn vingers… ik maak ze een beetje vochtig, ga dan in het potje en dan op de ogen… Is het effect er nog niet helemaal dan nog eens hernieuw en lukt even goed^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.