Categorieën
Lifestyle

Wat voor soort gamer ben jij?

Spelletjes, ik ben er dol op. Van Monopoly tot Mens Erger Je Niet en van kaarten tot Jenga, ik kan er hele avonden mee vullen. Zeker met verjaardagen of feestdagen is er wat mij betreft niets gezelliger dan de spelletjeskast open te trekken en met z’n allen rond de tafel te kruipen. Behalve de ouderwetse bord- en kaartspellen zijn tegenwoordig digitale games op de Wii, tablet, laptop, Playstation en DS natuurlijk helemaal hot en nu ben ik heel benieuwd wat voor soort gamer jij bent. Ga je voor oldskool offline bordspelletjes of game je toch liever online op de tablet, laptop, Wii of Nintendo?

Breng je stem uit!
Zelf speel ik spelletjes het meeste….

13 reacties op “Wat voor soort gamer ben jij?”

^Jep, campers zijn ontzettend irritant, haha 😛

Verder game ik echt ontzettend veel!
Xbox360, PS3, Wii, 3DS, PSP, PC en noem maar op! Ik ben ongeveer op alle consoles & handhelds wel te vinden, haha! Ook de oudere zoals de NES, SNES, Gameboy etc 😀

Ik speel alleen soms wat op mijn mobiel, goed tegen de verveling (al is het wel verslavend, ik heb er dan ook al een aantal uitgespeeld, haha). Wii’en vind ik ook wel leuk, maar die hebben wij thuis niet. Sims (op de tablet) is ook wel grappig alleen dat houd ik nooit zo lang vol.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.