Categorieën
Beauty Nagels

Swatches 3x Sally Hansen Complete Salon Manicure nagellak

Door Lin – Ik kreeg van Chantal 3 Sally Hansen Complete Salon Manicure lakken om uit te proberen en omdat ik hier zelf nog geen ervaring mee had was ik er wel heel benieuwd naar. Ik heb de lakken wel een aantal keer gezien bij ICI Paris XL, maar er stond er eigenlijk nooit eentje bij die ik echt wilde uitproberen.

Mermaids Tale
4 laagjes van Mermaid’s Tale

2 laagjes over Rimmel Barmy Blue

Deze lak heeft een blauwe jelly basis met daarin kleine blauwe glittertjes en grote groene hexagonale glitters. De lak op zich dekt niet echt; ik heb 4 laagjes opgedaan en dan nog zie je mijn nagelranden er duidelijk doorheen en ook stapelen de glitters zich dan nogal raar en niet mooi op.

De lak is dus vooral bedoeld als topcoat over een andere lak en vanwege de blauwe basis ben je eigenlijk vooral aan zwart of blauw gebonden. Voor de swatches heb ik gekozen voor de donkerblauwe Barmy Blue lak van Rimmel.

Jaded

Jaded is een mintgroene lak en deze naam deed me gelijk denken aan Chanel Jade, ook een mintgroen lakje. Ik ben dol op mintgroene lakken en was dan ook heel benieuwd naar deze kleur, maar helaas ben ik een beetje teleurgesteld want het heeft maar liefst 5 laagjes nodig..

Purple Heart 

Samen met mintgroen vind ik lila de leukste kleuren voor de lente. Deze Purple Heart lila met een vleugje roze stelde me helaas ook wat teleur, want hier op de foto heb ik 4 laagjes op. De lak droogt wel redelijk vlot.

Overall?  Ik heb het al wel een beetje gezegd, ik had meer verwacht van de lakken. Als je voor een lak € 11,99 betaalt wil ik niet 4 of meer laagjes moeten aanbrengen, maar misschien heb ik de minder goede lakken gekregen en heeft de Complete Salon Manicure collectie van Sally Hansen ook toppers. Mermaids Tale vind ik wel heel leuk en zou ik wel aanraden, maar als je een mintgroene of lila lak wilt zou ik zeggen dat je beter bij het Essence of NYC schap kunt kijken.

De Sally Hansen Complete Salon Manicure nagellakken zijn voor € 11,99 per stuk verkrijgbaar bij ICI Paris XL.

Q: Wat vind je van deze 3 Sally Hansen Complete Salon Manicure lakken?

33 reacties op “Swatches 3x Sally Hansen Complete Salon Manicure nagellak”

De kleuren zijn erg leuk, maar voor dat geld vind ik het teleurstellend dat ze niet beter dekken. Voor mij is 3 lagen eigenlijk wel de max. Maar die groene kleur is wel erg mooi en je swatches zien er sowieso top uit!

Prachtige kleuren op prachtige nagels. Alleen jammer van die 4 laagjes. Zou ik zelf het geduld niet zo voor hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.