Categorieën
Lifestyle

Walking in a winter wonderland

Zodra ze op het weerbericht beginnen over sneeuw of ijs ben ik de eerste die je hoort klagen en zuchten en steunen, maar gisteren keek ik heel even door een soort van roze bril naar het prachtige winterse plaatje buiten. De hagelwitte uitgestrekte weilanden met het zonnetje erop en de bomen en planten bedolven onder een deken van sneeuw, het was echt een sprookjesachtig gezicht. Omdat het wel heel egocentrisch zou zijn om al dit moois voor mezelf te houden heb ik de fotocamera ter hand genomen en wat winterse plaatjes voor jullie geschoten!

Je zou bijna denken dat het Halloween is maar het is wel een prachtig gezicht zeg, die witgevroren spinnenwebben!

Als je al je hele leven uitzicht op een weiland hebt zíe je het op een gegeven moment niet echt meer maar da’s echt superzonde, want het is, zeker nu, echt een pláátje!

Hey, in een boer’ndurp mogen de melkbussen natuurlijk niet ontbreken!

Q: Geniet jij ook nog een beetje van het winter wonderland buiten of heb je voornamelijk last van de sneeuw en het ijs? 

28 reacties op “Walking in a winter wonderland”

Echt hele mooie foto’s! Die spinnenwebben aan het stoeltje ziet er ook heel mooi uit alleen zou ik er zelf niet zo dichtbij komen, want ik ben toch stiekem wel heel erg bang voor spinnen haha. Ik geniet wel van al het moois wat nu buiten te zien is, maar met het werken op de schoolbus is het wel wat minder prettig als er allemaal sneeuw ligt en het glad is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.