Categorieën
Beauty Haar

Gastreview Wella ProSeries Paris Glossy Chic shampoo, conditioner en hairspray – door Julia

Door Julia – Op Facebook zag ik een oproep staan dat Chantal iemand zocht om de nieuwe Paris Glossy Chic producten van Wella te testen voor By Sjanty.  Ik vind het heel leuk om nieuwe producten te testen dus ik heb meteen gereageerd. De volgende dag hoorde ik dat ik de gelukkige was en een paar dagen later ontving ik de producten en kon het testen beginnen.

Wella is een van oorsprong Duits merk dat al bestaat sinds 1880. De producten die ik getest heb komen uit de “ProSeries” collectie, die je anders dan de naam doet vermoeden, gewoon in de winkel vindt. De productlijn is geïnspireerd op internationale catwalk looks en heet officieel: Fashion Capital special editions. Fashion hoofdstad Parijs is de eerste inspiratiebron waaruit de Paris Glossy Chic-lijn voortkomt. De Paris Glossy Chic-lijn bestaat uit de ProSeries by Wella Shine Shampoo & Conditioner en de Pro Series Max Hold Hairspray. Glossy Chic staat voor een glanzende, geraffineerde look.

Wella ProSeries Paris Glossy Chic Shampoo (500 ml) € 4,99

De shampoo zit in een grote rode fles van 500 ml en op het etiket staat een chique dame met de Eiffeltoren. De fles ligt prettig in de hand en heeft een fijne dop waarmee je heel makkelijk de hoeveelheid shampoo kunt bepalen. De shampoo is niet te dun, ruikt heerlijk en is gemakkelijk te verdelen over het haar, al duurt het met mijn lange haar wel even voordat ik de shampoo verdeeld heb. Omdat de shampoo best dik is blijft ‘ie goed in mijn hand liggen en drupt niet tussen m’n vingers door op de grond. De shampoo bevat SLS en SLES en nu lees ik op veel beautyblogs dat dat niet goed is voor je haar, maar ik merk er zelf niks van en kijk eerlijk gezegd ook nooit naar de ingrediënten van mijn beautyproducten.

Wella ProSeries Paris Glossy Chic Conditioner (500ml) € 4,99

De conditioner zit in een grote witte fles van 500 ml en is verder hetzelfde als de shampoofles. Het is wel handig dat de shampoo en conditioner een verschillende kleur hebben. De conditioner ruikt heerlijk, is lekker dik en is fijn in te masseren en is en gemakkelijk te verdelen over het haar. Ik gebruik conditioner alleen in de lengte en de punten en niet bovenop mijn hoofd omdat mijn haar dan sneller vet wordt.

Wella ProSeries Paris Glossy Chic Max Hold Hairspray (400 ml) € 5,49

De haarlak zit een stevige grote bus en heeft een sterkte van 5. De sterktes gaan van 1 t/m 5, dus ik neem aan dat 5 dan heel goed is. En ja ik ben tevreden over deze haarlak, ik steek mijn haar vaak op en met deze haarlak blijft alles netjes zitten en je krijgt er gelukkig geen keihard haar van en het is ook makkelijk uit te borstelen. Verder ruikt de haarlak ook heel lekker, als ik ’s avonds mijn haar los doe dan ruik ik de lekkere geur nog.

De Glossy Chic lijn is er om je haar te laten glanzen en ja, mijn haar ziet er goed en gezond uit en is lekker zacht. Dat het nu extreem glanst kan ik niet zeggen, maar het is er wel mooier van geworden. En dat komt mooi uit want volgende week ga ik mijn lange haren doneren aan Stichting Haarwensen, die pruiken en haarwerken voor kinderen maakt. Pruiken en haarwerken zijn best duur, maar voor de kinderen zijn er geen kosten aan verbonden. De stichting is wel afhankelijk van donoren, dus heb je lang haar (minimaal 25 cm) en wil je een kind hier heel blij mee maken kijk dan op de website van Stichting Haarwensen.

7 reacties op “Gastreview Wella ProSeries Paris Glossy Chic shampoo, conditioner en hairspray – door Julia”

Fijne review en echt super dat je je haar gaat doneren! Als ik zelf nou iets dikker, voller haar zou hebben zou ik dat ook overwegen maar ik denk dat ze aan mijn haar niet zo veel hebben helaas (weinig en fijn haar..).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.