Categorieën
Lifestyle

VGZ Bewuzt

Advertorial – In een tijd waarin iedereen op de kleintjes moet letten, en dus ook ik, ging ik onlangs eens kijken wat er nou eigenlijk iedere maand allemaal van mijn rekening afgeschreven wordt. Tussen een heleboel *slik* gepinde bedragen bij een aantal welbekende kledingwinkels en drogisterijen viel mijn oog ineens op een fiks bedrag van ruim 140 euro met de omschrijving: zorgverzekering. Wát, zoveel?!

Ja, 140 euro is voor iedereen een hoop geld, maar zeker voor ons jongeren. Je gaat je eerste huis kopen, spaart voor je rijbewijs en een eigen autootje en natuurlijk wil je ook zo af en toe eens lekker op stap en er een beetje leuk uitzien. Tja, dat wordt een beetje lastig als je iedere maand meteen een deel van je salaris af kunt staan aan je zorgverzekering….

Ik had zelf eerlijk gezegd geen idee waarvoor ik allemaal verzekerd was en kwam er al snel achter dat de helft overbodig was. Nou, dat geld had ik dus net zo goed meteen de sloot in kunnen mikken!

Zorgverzekeraar VGZ helpt ons een handje met besparen en komt met de Bewuzt zorgverzekering, waarmee je helemaal zelf kunt bepalen waarvoor je je aanvullend wilt verzekeren.

De voordelen van deze zorgverzekering even op een rijtje:

•          Een lage basispremie
•          Drie voordelige aanvullende opties: Tand, Fysio en Zorg Buitenland
•          Stapelkorting bij meerdere aanvullende opties
•          No-claimkorting op de aanvullende opties

Wij vrouwen zijn gek op korting en ook daarvoor zijn we bij Bewuzt aan het juiste adres, want hoe meer opties je afneemt, hoe hoger je korting is. Ook hoef je je bij Bewuzt geen zorgen te maken over onnodige kosten, want als je in een jaar tijd geen gebruikt hebt gemaakt van aanvullende zorg heb je recht op een zogenaamde no-claim korting. Ook heel fijn is dat je bij Bewuzt gewoon ieder jaar opnieuw kunt kijken welke aanvullende zorg je nodig denkt te hebben en stel je op deze manier dus heel bewuzt je eigen zorgverzekering samen.

Op de site van Bewuzt heb ik voor mezelf mijn maandpremie even berekend en wauw, moet je zien hoeveel me dat maandelijks gaat schelen!