Categorieën
Beauty Make-up

Khroma Beauty – Kourtney’s en Kim’s Kardazzle Complete Face Palette

Ik ben niet perse fan van haar maar wel van haar looks want geef toe: Kim Kardashian ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. Ik was dan ook superexited toen ik hoorde dat er een make-up lijn van de gezusters Kourtney, Kim en Khloë Kardashian aan zat te komen, kunnen we er allemaal net zo stunning uitzien als deze drie prachtige meiden! De Khroma Beauty lijn bestaat uit drie paletjes, een ‘au naturel’ lip kit en last but not least een kitje met onder andere supergave nepwimpers. Allright, time for some reviewing!

De drie Khroma Beauty oogschaduwpalettes zijn geïnspireerd op de favoriete ooglooks van Kim, Kourtney en Khloë en op deze manier willen de Kardashians hun beautygeheimen en looks voor alle vrouwen toegankelijk maken. De Khroma Beauty producten worden omschreven als betaalbaar met een kwaliteit die vergelijkbaar is met die van high-end merken, dus dat belooft wat!

Let’s start met Kim’s Kardazzle, oftewel het paletje waarmee we net zo mooi voor de dag kunnen komen als Kim. Het paletje heeft een grijs kleurtje met een slangenhuidprint en komt in een mooi compact formaatje dat ook makkelijk in je handtas of clutch mee kan. Ieder paletje heeft acht zowel matte, metallic als shimmery oogschaduws waarmee je alle kanten op kunt.

Extra leuk is dat aan de onderkant van het doosje een uitschuifbaar laatje verstopt zit met daarin een blush, highlighter en bronzer zodat je met dit ene paletje een complete look kunt maken. Ik heb me een paar dagen (!) in weten te houden, maar toen had mijn nieuwsgierig naar het pigment en de kleurtjes van de oogschaduws toch wel zijn hoogtepunt bereikt. It’s time for some swatches!

De eerste rij kleurtjes uit Kim’s Kardazzle hebben allemaal een ‘simpele’ matte finish, alleen in de meest rechtse blauwe oogschaduw zijn wat shimmertjes te zien. De eerste vier oogschaduws zijn allemaal prima gepigmenteerd, alleen laat de tweede zilveren helaas weinig kleur zien.

De eerste drie oogschaduws van de tweede rij hebben allemaal een wat meer opvallende, metallic finish die je flink tegemoet glanzen. De meest rechtse zwarte kleur is mat en – die je jammer genoeg op de swatch niet onwijs duidelijk terugziet – is versierd met een ruime hoeveelheid zilveren shimmertjes, erg mooi!

Dan de ‘secret drawer’ met de blush, highlighter en bronzer, die ik stiekem het mooiste van het paletje vind. De blush is lekker knal-, knal-, knalroze, de highlighter gebroken wit met een lichtgele parelmoer glans en de bronzer heeft een mooi, niet te donkerbruin tintje.

Het tweede paletje dat ik probeerde is Kourtney’s Kardazzle, afkomstig van de iets minder bekende zus van Kim. Ik moet zeggen dat ik dit paletje er qua buitenkant wat aantrekkelijker uit vind zien dan de grijze, maar dat zal ongetwijfeld te maken hebben met mijn voorkeur voor nude/oudroze boven grijs…

Ook de inhoud van het Kourtney palette vind ik persoonlijk mooier dan de Kim variant, het heeft allemaal kleurtjes die ik op dit moment maar wat graag draag. Ook de blush, highlighter en bronzer van Kourtney’s Kardazzle zijn in één woord prachtig, kijk zelf maar!

Van zulke prachtige kleuren gaan mijn handen letterlijk jeuken en ik was bijna in staat om mijn make-up van m’n gezicht te poetsen en ermee aan de slag te gaan, maargoed dat komt later wel. Eerst swatches!

Laat ik maar meteen met de spreekwoordelijke deur in huis vallen: de eerste rij oogschaduws zijn niet heel geweldig gepigmenteerd. De eerste nude-kleurige oogschaduw zie je praktisch niet en voor het tweede peachy tintje moet je een keer of 10 met je vinger over het kleurtje om iets te kunnen zien, maar gelukkig laten de derde en vierde meer van zichzelf zien.

Gelukkig maken de overige vier glitterige, metallic oogschaduws het sowieso meer dan goed, die zijn overduidelijk aanwezig. Als je ze zo naast elkaar ziet zijn het wel echte kerstkleurtjes, trouwens!

En dan de Kourtney blush, highlighter en bronzer, aren’t they lovely? Oud/donkerroze, parelmoer crème-achtig met een goudgele gloed en een prachtige bruine bronzer met een beetje een roodkoperen ondertoon.

Als je me vraagt wat ik nu van deze twee paletjes vind antwoord ik met een volmondig: leuk! Ik vind ze er leuk uitzien, mooie kleurtjes hebben en ook het feit dat ze én oogschaduws én een blush, highlighter en bronzer hebben is natuurlijk superhandig. Ik ben er in ieder geval al helemaal uit met welke paletjes ik me de komende dagen ga opmaken!

 Kim’s, Kourney’s en Khloë’s Kardazzle Complete Face Palettes zijn voor € 16,95 per stuk verkrijgbaar via Khromabeauty.eu

Q: En, wat vind je van de paletjes van Kim en Kourtney? Naar welk van de twee gaat jouw voorkeur uit?

27 reacties op “Khroma Beauty – Kourtney’s en Kim’s Kardazzle Complete Face Palette”

Deze palettes zijn ZO mooi!! Ik heb al redelijk wat reviews gelezen over deze twee palettes en bij bijna elk review waren de bovenste 4 kleuren helemaal niet goed gepigmenteerd, maar bij jouw review is die van Kim juist wel erg goed! Het palette van Kourtney spreekt mij meer aan, om de wat zachtere en mildere kleuren. Ik vind het jammer dat ik nergens het palette van Khloe zie gereviewd, alleen die van Kim en Kourtney!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.