Categorieën
Lifestyle

Superhandige nieuwe gadget: Duracell mobiele oplader

Onze mobieltjes zijn tegenwoordig bijna dag en nacht in gebruik om ons te voorzien van Twitter, Facebook, Whatsapp, Wordfeud, de updates op alle beautyblogs waaronder natúúrlijk By Sjanty en tientallen andere apps. Nu heeft men anno 2011 al veel uitgevonden, maar nog geen batterij die oneindig meegaat en dus is die al-tijd leeg op momenten dat het totaal niet uitkomt (lees: nooit). Duracell begrijpt dit probleem en komt daarom met een oplossing: een oplaadbare mobiele oplader.

Duracell komt met twee verschillende opladers: één voor 3 uur (€ 29,99) en één voor 5 uur (€ 39,99) extra gesprekstijd (de tijd kan wat afhankelijk zijn van je mobiel en de manier waarop en hoe intensief je deze gebruikt). Met deze mobiele opladers kun je je telefoon on the go opladen en heb je any place, any time extra energie. De oplader van 5 uur heeft naast langere gesprekstijd ook een extra USB-ingang waardoor je 2 telefoons tegelijk kunt opladen en is naast de computer ook via het stopcontact op te laden. Mijn vriend en ik hebben de afgelopen weken de 3 uurs oplader aan een grondige test onderworpen!

Duracell heeft de mobiele opladers ontwikkeld aan de hand van het verbruiksvermogen van zogenaamde medium en heavy smartphone users. Bij de mobiele opladers komt een micro- en mini-USB kabeltje die is aan te sluiten op alle micro- en mini-USB gevoede smartphones en iPods en iPhones (helaas niet geschikt voor iPads).

Op de foto hieronder zie je het meegeleverde USB-kabeltje die je aan je computer of laptop kunt aansluiten.

De mobiele oplader kan keer op keer opnieuw opgeladen worden door het apparaat met het kabeltje op de USB-poort van je laptop of computer aan te sluiten. Wanneer de kleur van het lampje van rood in groen verandert is hijhelemaal opgeladen en klaar voor gebruik. Het duurt ongeveer 2,5 á 3 uur voor de oplader vanaf je computer geheel opgeladen is.

Wanneer je onderweg bent en je telefoon ineens leeg is steek je simpelweg het kleine microstekkertje in je telefoon en schuif je het On/Off knopje aan de zijkant van de mobiele oplader op On. Wanneer deze aanstaat zal bovenop de oplader het groene lampje gaan branden, wat betekent dat deze zijn werk doet.
Deze mobiele oplader is echt een ideale uitvinding, want het kan anno 2011 natuurlijk niet meer dat je lekker met je beste vriendin het laatste beautynieuws zit uit te wisselen of je net dik aan het winnen ben met Wordfeud en je telefoon ineens uitvalt. Nu pak je gewoon je mobiele oplader erbij, plugt ‘m in je mobiel en je kunt er weer een paar uur tegenaan! Verder vind ik de prijs van € 29,99 ook best te doen voor zo’n handig apparaatje dat je keer op keer kunt opladen en je weer 3 uur extra batterij geeft. Verder is het heel makkelijk in gebruik en overal heel handig mee naartoe te nemen; het weegt niets en neemt ook praktisch geen ruimte in. Yay!

De Duracell 3 uurs mobiele oplader is vanaf 1 november 2011 voor € 29,99 onder andere verkrijgbaar bij Bol.com, KPN, Mediamarkt, Makro en Gamma.

 Q: Heb jij ook dat je mobiel al-tijd leeg is op de meest ongelukkige momenten? Is deze mobiele oplader misschien iets voor jou?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

19 reacties op “Superhandige nieuwe gadget: Duracell mobiele oplader”

Dat is echt heel handig inderdaad! Perfecte uitvinding. Nu moet ik zeggen dat ik tevreden ben met mijn blackberry batterij (ja, echt!) en dat ‘ie zo’n 3 dagen meegaat, maar ik kan me voorstellen dat dit toch wel een leuke en handige gadget is!

Waw ja, lijkt me ook wel een goede uitvinding! 🙂

off-topic: @bysjanty: welke nokia is dat? Ik wil een nieuwe gsm kopen, één die lijkt op een blackberry, mr goedkoper is. Het is een model zoals de jouwe waar ik op zoek ben, van nokia. 🙂

@ C_Justine

Dat is een Nokia E72, hele fijne telefoon! Lijkt idd wel wat op de Blackberry, ik heb deze nu al 2 jaar. Ik hoef niet perse een Blackberry of iPhone dus voorlopig houd ik deze nog lekker! Zou een goede keuze zijn hoor, om deze aan te schaffen! 😛

@bysjanty: Oke dankjewel! ^^ Deze stond dus in mijn lijstje, maar bij sommige reviews lees ik dat het kleine toetsen zijn, klopt dit? (ik heb nogal dikke vingers :p) en mag ik vragen hoeveel jij er voor betaald hebt?

@ C_Justine

Dit toestel heeft inderdaad wel relatief kleine toetsjes, dat klopt. Ik heb dan niet heel dikke vingers maar zit wel regelmatig een knopje ernaast om het zo maar te zeggen, maar op zich heb ik daar niet echt last van verder.
Ik heb deze mobiele destijds met een abonnement aangeschaft en hoefde volgens mij niets of in ieder heel geval heel weinig bij te betalen, ik denk dat je nu 2 jaar verder ook niet veel bij zult hoeven betalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.