CategorieΓ«n
Lifestyle

Soon coming at By Sjanty: filmpjes!

Het stond al maanden op de planning en na al een aantal keer wat electrionicazaken te hebben bezocht en research te hebben gedaan is het gisteren dan eindelijk gebeurd: ik heb een cameraatje gekocht! Yay! Nu heb ik voor de site al een prachtige spiegelreflexcamera, maar helaas kun je daar niet mee filmen en dus moest ik daarom nog apart op zoek naar een goede en betaalbare filmcamera. Nu ik deze heb gevonden ben ik er echt superblij mee, want nu kan ik eindelijk filmpjes gaan opnemen voor By Sjanty!

Het cameraatje dat ik heb aangeschaft is de JVC Everio GZ-MS150 en heb er ook meteen een mooi statief bij genomen zodat ik gemakkelijk vanuit allerlei hoeken en plekken kan filmen. Nu zal ik eerst wel even wat moeten oefenen met het opnemen van video’s, maar ik moet zeggen dat ik daar wel zin in heb! Door middel van filmpjes wordt By Sjanty toch net even iets persoonlijker en zijn sommige dingen toch net even beter te laten zien, uit te leggen en te vertellen.

Nu de camera in tha pocket is wil ik heel graag weten wat jullie voor filmpjes zouden willen zien, wellicht zijn er speciale verzoekjes? Misschien wil je graag (een bepaald onderdeel van) mijn stash zien, heb je brandende beautyvragen, ben je benieuwd naar een bepaalde tutorial of wil je meer over mijzelf weten? Ik zou zeggen: laat me weten wat je graag zou willen zien en dan ga ik daar zeker mee aan de slag!

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

13 reacties op “Soon coming at By Sjanty: filmpjes!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.