Categorieën
Lifestyle

Persoonlijke TAG

Ik heb wel eens gezegd dat ik niet zoveel met tags heb, maar de laatste tijd begin ik ze steeds leuker te vinden. Het is leuk om aan de hand van vragen meer over een ander te weten te komen, maar ook begin ik er steeds meer aardigheid te krijgen in het invullen ervan. Eén van de vragen in de enquête die ik onlangs online zette ging over het persoonlijke gedeelte op By Sjanty en aangezien zeker meer dan de helft van jullie heeft aangegeven best wat meer over mijzelf te weten willen komen vandaag een hopelijk leuke en interessante persoonlijke tag die ik tegenkwam op de blog van Daphne!

Persoonlijk

Waar ben je op dit moment aan verslaafd?
Verslaafd, even denken….. Ik denk dat verslaafd wel een beetje een groot woord is, maar op dit moment zijn vooral waldkornbeschuitjes, aardbeien, schijfjes komkommer met Aromat en Spa Rood heel geliefd bij me!

Wat voor muziek vind je het leukst?
Mijn muzieksmaak is echt ontzettend breed, het verschilt ook vaak per dag waar ik zin in heb en wat ik leuk vind. Op dit moment luister ik via Grooveshark en Spotify naar random afspeellijsten met allerlei lekkere hits van dit moment en ook het nieuwe livealbum van Xander de Buisonjé staat op repeat!

Op wat voor jongens val je?
Jup, ik val echt op mooiboys. Van die schattige knaapjes met lang haar dat perfect in model zit en een polootje aan maar ook zeg ik zeker geen nee tegen de wat meer ruige en stoere types als Paul Walker en David Beckham.

Hoe beviel je laatste relatie?
Als hiermee mijn huidige relatie wordt bedoelt: uitstekend en als het gaat over mijn relatie daarvoor: niet zo uitstekend, anders had het nu nog wel ‘aan’ geweest haha.

Welke celeb of BN’er vind jij knap?
Oef, heb je even?! Xander de Buisonjé, Simon Keizer, David Beckham, Channing Tatum, Chace Crawford, Paul Walker, Penn Badgley, er zijn er genoeg!

Waar heb je een haat-liefde verhouding mee?
Hier heb ik even over na moeten denken, maar ik denk dat ik toch echt wel een beetje een haat-liefdeverhouding heb met nagellak en té warm weer. Echt, I loveeeee nagellak maar aan de andere kant kan het me soms ook tot wanhoop drijven. Soms heb ik geluk en krijg ik het bijna perfect op mijn nagels, maar soms wil het gewoon écht niet en kan ik het spul echt vervloeken. Als mijn nagels weer eens in een terrible condition zijn neem ik mezelf altijd voor behalve voor het maken van swatches even niets op mijn nagels te doen, maar als ik dan weer allemaal van die superleuke, nieuwe kleurtjes zie zwicht ik toch weer…. Ook tropisch warm weer is zo’n dingetje waar ik een beetje gemengde gevoelens bij heb; echt, van mij mag het 365 dagen lekker, zonnig weer zijn maar een graadje of 25 is echt genoeg. Daarboven wordt het mij echt te gortig en zit ik puffend en steunend te snakken naar een beetje frisse lucht. Pff lekker verwend typje ben ik, hè?

Beste mode-accessoire?
Als ik er slechts één mag noemen ga ik voor een goeie tas. Het kan een simpele outfit lekker een beetje upspicen en je kunt er echt een statement mee maken. Ik ben echt gék op mooie tassen, als ik een geldboom achter in de tuin had staan zou ik het wel weten hoor: hello lovely Hèrmes!

Hoe zie je jezelf het liefst later?
Ik denk best wel veel over de toekomst en ‘later’ na en ik hoop echt dat ik dan nog net zo gelukkig ben met mijn lieve vriendje, we in een leuk en gezellig huisje wonen en allebei doen wat we leuk vinden. In mijn geval is dat nog steeds bezig zijn met By Sjanty en misschien iets ernaast en zoveel mogelijk genieten van de mooie, leuke, lekkere en gezellige dingen in het leven!

Heb je ergens spijt van?
Ik weet dat spijt hebben en in het verleden blijven hangen geen zin heeft, maar als ik even terug in de tijd zou kunnen gaan en dingen over zou mogen doen zou ik één en ander nu wel iets anders aanpakken, ja. Aan de andere kant heb ik van sommige dingen ook heel veel geleerd en hebben ze me wel wijzer gemaakt.

Blog-gerelateerd
Hoe ben je op je blognaam gekomen?
Op school werd ik altijd Chant of Chanty genoemd en ik vond dat altijd wel leuk klinken. Toch vond ik de naam op papier zo niet heel mooi staan en heb ik de C verandert in een S. Toen op een gegeven moment begon het verlangen naar een eigen plekje op het wereldwijde web begon te kriebelen heb ik ‘by’ voor Sjanty geplakt, heeft mijn lief bysjanty.nl vast laten leggen en was de naam en daarmee de website geboren!

Wat wil je met je website bereiken?
Ik ben al heel dankbaar en trots op het punt waarop By Sjanty op dit moment al is, ik had nooit verwacht dat ik alles wat ik leuk vind (schrijven, foto’s maken, creativiteit, bezig zijn met beauty) gewoon fulltime kan doen. Toch heb ik de eigenschap altijd meer, beter en groter in zo kort mogelijke tijd te willen en hoewel ik de realiteit wel wat beter in het oog zou kunnen houden is het natuurlijk altijd goed steeds een nieuw streven en doel te blijven hebben!

Weten veel mensen dat je blogt?
Ik denk dat zeker iedereen in mijn omgeving wel weet dat ik blog, aangezien het ook is wat ik doe voor de kost. Soms is het wel een tikje last uitleggen hoe ik dan geld verdien met mijn website en wat ik precies doe, maar heel kort door de bocht zeg ik altijd dat het gewoon de allerleukste job is die er is!

Q: Wat vind je van dit soort persoonlijke artikeltjes, voor herhaling vatbaar?

15 reacties op “Persoonlijke TAG”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.