Categorieën
Celebs Lifestyle

Te oud om naakt te gaan?

te oud om naakt te gaanOnlangs vertelde de 28-jarige Katy Perry zich te oud te voelen om in onverhullende kostuums op het podium te verschijnen. 41-jarige Beertje van Beers staat in vol ornaat op de cover van het jubileumnummer van de Playboy. Wie heeft er gelijk? Wanneer ben je te oud om naakt te gaan?

Katy Perry

Ben je met 28 lentes toch echt te oud geworden om je lichaam te showen? Of is 41 nog altijd een geschikte leeftijd om jezelf bloot te geven? De meningen van Katy Perry en Beertje van Beers verschillen daar in ieder geval over. Laat nu weten wat jij er over denkt.

Beertje van Beers

Stelling: Net als bij turnen heeft ‘naakt gaan’ een korte carrière. Na je 25e zou je dat niet meer moeten doen, de meeste charme is er dan wel af.

Dit artikel is bedoeld om tot interessante discussies te komen. Belangrijk hierbij is dat iedereen respectvol reageert, ook al is jouw mening anders dan die van een ander.

(Bron informatie: The Sun, Nu.nl)

7 reacties op “Te oud om naakt te gaan?”

Ik vind het verbazingwekkend dat nota bene katy perry zichzelf te oud vind. Ik denk dat het heel erg afhankelijk is van je figuur. En korte rokjes/broekjes wil niet meteen betekenen naakt.. het is wel een lastig ding, het moet je gewoon staan denk ik en bij je imago passen.

Ligt helemaal aan jezelf en is geen leeftijd voor te geven. Sommige mensen voelen zich al te oud als ze 20 zijn terwijl het voor anderen met 60 nog steeds geen probleem is omdat ze zich goed genoeg voelen in hun lichaam. Vreemd om er een maximale leeftijd op te plakken aangezien je er dan vanuit gaat wat anderen (de toeschouwers) mooi vinden en zo er wel erg vanuit gaat wat mooi gevonden moet worden en niet.

Ik vind het je eigen keuze, maar ik snap het wel als je op je 28e zoiets hebt van, mijn lichaam is nu meer privé of ik ben er minder zeker over. Er zit toch wel een zekere houdbaarheidsdatum op denk ik, hoe erg dat ook is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.