Categorieën
Beauty Make-up

Hema Duo Eyeshadow Wet & Dry 8 Black/Silver en Kohl Pencil met smudger

Heb je een feestje, maar nog geen idee wat je met je make-up moet doen? Het antwoord daarop is heel simpel: een smokey eye is altijd goed. Dat moet ook Hema gedacht hebben toen ze ging brainstormen voor de najaarscollectie voor dit jaar, want de collectie is voorzien van een mooi Wet & Dry Duo met een zilveren en zwarte oogschaduw én een zwart kohlpotlood met smudger. Kijk maar mee!

In de najaars/wintercollectie van dit jaar heeft Hema een drietal Wet & Dry Eyshadow Duo’s (€ 5,00), waarvan er twee bruine kleurtjes hebben en eentje, de 8 Black/Silver, je raadt het al: zwart met zilver is. En niet zomaar simpel zwart met zilver, nee nee, vol met glittertjes en glinstertjes, waar wij vrouwen dol op zijn!

Mijn ervaringen met Hema oogschaduws zijn nogal wisselend; bij de ene knalt de kleur van je ogen en de ander is met 10 vegen en een plons water nog niet zichtbaar. Gelukkig behoort dit leuke zwart-zilveren setje niet tot de laatste categorie want het pigment is namelijk prima. Omdat het Wet & Dry Shadows zijn kun je ze zowel droog als vochtig gebruiken en zijn de kleuren wanneer je ze een beetje vochtig aanbrengt nog intenser.

Zeker de zwarte oogschaduw is met de zilveren glitterpartij echt heel mooi en natuurlijk bij uitstek geschikt voor de feestdagen. Het zilveren tintje is mooi om wat van aan te brengen in je binnenste ooghoeken en geeft een mooie combinatie met het zwart. Leuk!

Voor het maken van een mooie smokey eye look heb je natuurlijk een goed zwart oogpotlood nodig en ook daar heeft Hema aan gedacht. In de najaarscollectie vind je namelijk een Kohl Pencil (€ 2,50) met aan de achterkant een smudger waarmee je lijntjes mooi kunt vervagen en de look echt de zogenaamde smokey touch geeft.

De oogpotloden van Hema zijn voor mij nog redelijk onbekend terrein, maar dit zwarte kohlpotlood is zeker geen tegenvaller. Het heeft een fijne, scherpe punt, is mooi intens zwart van kleur en het smudgesponsje aan de achterkant doet z’n werk op zich ook prima. Op zich ja, want ik gebruik toch liever een smudgekwastje maar als je even niets anders voorhanden hebt is het toch handig dat het aan het potlood vastzit.

Q: Heb jij al iets gekocht/geprobeerd uit de Hema najaarscollectie van dit jaar? Wat denk je van dit oogschaduwduo en oogpotlood?

22 reacties op “Hema Duo Eyeshadow Wet & Dry 8 Black/Silver en Kohl Pencil met smudger”

Hele mooie producten! Vooral de duo oogschaduw vind ik erg mooi uitzien ook al zijn het niet kleuren die ik zelf snel zal gebruiken. Ik heb zelf nog niks uit de najaarscollectie gekocht.

Ik heb deze oogschaduw, maar in een quatro vorm (met zilver/grijs erbij) en die heb ik al een paar jaar. Is echt een fijne! Ik wil de blauwe quatro ook graag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.