Categorieën
Lifestyle

Let me introduce you: By Sjanty’s nagellakswatcher Lin!

Hey allemaal! Ik ben Lin, ik ben 23 jaar oud en ik woon in Eindhoven. Als eerste wil ik iedereen heel erg bedanken voor het stemmen. Ik heb heel veel steun ontvangen en de stemmen liepen praktisch de hele dag tussen Femke en mij gelijk op, het was echt enorm spannend! Hoewel ik het Femke ook heel erg gegund had, ben ik stiekem wel blij dat ik gewonnen heb. Ik mag nu voor Chantal de nagellak gaan swatchen en ik heb er heel veel zin in!

Zelf swatch ik al ruim 2 jaar op mijn eigen blog LinvanT. Ik ben nagellakobsessed en ik hou enorm van swatchen, dus toen Chantal vroeg om een nagellakswatcher hoefde ik niet heel lang na te denken. Ja wat moet ik over mezelf vertellen? Ik heb nu 5 jaar een relatie met Pieter en we wonen al ruim 3 jaar samen net buiten het centrum van Eindhoven. Ik heb gestudeerd, maar ik ben sinds kort gestopt. Vanwege mijn reuma werd studeren echt te zwaar en ik ben nu opzoek naar iets wat meer bij mij past. Tot die tijd kan ik me volledig richten op swatchen. Verder? Ik heb twee supereigenwijze konijntjes en ik hou van koken (nuja meer van het opeten), fotograferen en tv series kijken. Ik hou ook van schilderen en als ik daar niet genoeg tijd en/of energie voor heb is nailart maken een leuk alternatief waar ik ook mijn creativiteit in kwijt kan.

Twee jaar geleden begon ik met bloggen omdat ik ook mooie swatchfoto’s wilde maken. Ik had een handvol nagellak en nul idee hoe dat moest. Inmiddels ben ik ruim 500 lakken verder en heb een hoop geleerd van gewoon doen en een deel van filmjes. Vooral geleerd hoe ik looks moest maken heb ik geleerd van filmpjes kijken en nadoen. Mijn favoriete merken? Lastig, ik kan er zoveel opnoemen. China Glaze, Illamasqua, Essence, Essie, A-England en Color Club behoren tot mijn favoriete nagellak merken. Qua make up ga ik liever voor Catrice, Urban Decay, Coastal Scents en Sleek.

hologlampinks002Ik ga ook af en toe nailart how-to’s maken voor BySjanty, dus als jullie ideeën of vragen hebben, stel ze! Daarnaast vroeg ik me af of jullie liever hebben dat ik kortere nagels heb, omdat een aantal mensen lange nagels vonden afleiden van de swatches. Ik ga mijn best doen om mijn eerste swatches deze week nog online te krijgen. Tot snel!

Liefs, Lin

33 reacties op “Let me introduce you: By Sjanty’s nagellakswatcher Lin!”

Ik heb ook op jou gestemd! Het gaat mij om de juiste manier van de kleur nagellak laten zien, maar langer dan dat je ze op de foto hebt vind ik altijd een beetje…hoe moet ik het zeggen…onverzorgd ogen.

Yay! Ik had voor je gestemd en het was echt spannend!

Ik kijk al uit naar de swatches.

Ik vind de lengte van je nagels net juist goed! Jouw nagels hebben de perfecte lengte dus ik zou ze niet korter doen!

Ik vind korte nagels weer mooier, maar ja, smaken verschillen. Ik vind langere nagels niet persé afleiden van de lak, ik vind het gewoon niet zo mooi. Ik vind dat je je nagels lekker zo moet laten zoals jij ze mooi vindt.

Gefeliciteerd Lin! Ik kijk uit naar de swatches 😀 Ik hou zelf van iets kortere nagels, maar jouw lengte vind ik nog net goed 🙂 Als ze maar niet nog langer worden, haha 😉

Ha wat leuk, ik had helemaal niet door dat dat jouw nagels waren, zelfs al volg ik je blog al een tijdje :$ (mijn stem had je iig)

Ik vind de lengte die je nu hebt trouwens prima. Langer dan dit liever niet, maar zolang je zo mooi blijft lakken en je nagelriemen en randjes verzorgd zijn vind ik de lengte geen probleem, mooi juist! Velletjes e.d. vind ik erg storend, maar da’s bij jou gelukkig zo te zien geen probleem :).

Je zal dat goed doen ^^ Ik ga meteen even op je blog kijken. Ik zou je nagels gewoon lang houden, want voor nail art vind ik korte nagels zeer lastig, er is dan minder “ruimte”, je werkvlak is kleiner zeg maar :p En vind lange nagels ook erg mooi 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.