Categorieën
Beauty Make-up

Nieuw! Wet ’n Wild Juicy SPF 15 Lip Balms

Lippenbalsems, zeker wanneer de winter meer dan een half jaar duurt kun je er niet genoeg van hebben. Boterzachte smeersels in blikjes zijn heerlijk, maar ik geef toch de voorkeur aan balsems in stickvorm. Ik was dan ook superexcited toen vorige week de splinternieuwe Juicy Lip Balms van Wet ’n Wild voor The Make Up Spot geleverd werden, want oelala wat zagen die er verleidelijk uit!

Vrolijk, fruitig, glanzend, verzorgend en kleurrijk, dat zijn in een paar steekwoorden de superleuke Juicy SPF 15 Lip Balms. De 4 varianten Cherry, Raspberry, Strawberry en Watermelon zijn voorzien van avocado-olie en vitamine E waarmee ze je lippen heerlijk zacht en soepel houden én met SPF 15 ook nog eens beschermen tegen UV-straling.

De meeste lippenbalsems geven je lippen een heel licht, transparant tintje, maar de Juicy Lip Balms geven écht kleur! Al is dat bij een lippenbalsem misschien niet het belangrijkste, het is toch een leuke bijkomstigheid dat je lippen naast goede verzorging en een mooie glans ook een licht kleurtje krijgen, nietwaar?

Je ziet het al op bovenstaande swatchfoto: de balsems glanzen mooi, zijn superzacht en verzorgend, geven een leuk kleurtje én hebben een superlekker lichtfruitig geurtje. Waar ze naar ruiken? Precies zoals de namen: Cherry naar kersen, Raspberry naar framboos, Watermeloen lichtjes naar meloen en Strawberry naar aardbeitjes!

De nieuwe Wet ’n Wild Juicy Lip Balms zijn voor € 3,75 per stuk verkrijgbaar bij The Make Up Spot.

Q: Wat denk je van de nieuwe Wet ’n Wild Juicy Lip Balms, zijn ze iets voor jou?

25 reacties op “Nieuw! Wet ’n Wild Juicy SPF 15 Lip Balms”

Raspberry en Strawberry zijn wel de standaard kleurtjes, maar ik vind ze erg leuk. Watermelon is inderdaad een beetje vreemde kleur voor een lipbalm

Oeh gekleurde lippenbalsems zijn echt mijn zwakke plek,echt zo’n product dat ik maar blijf kopen (maar niet extreem veel gebruik) haha! Leuke kleurtjes, al vind ik Watermelon wel een tikje vreemd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.