Categorieën
Lifestyle

Mini shoplog Haarlem

Op een prachtige zonovergoten warme zomerdag een verjaardag in Haarlem hebben, dat vraagt erom de auto te laten staan en lekker op de scooter te gaan. Heerlijk met m’n haar in de wind door de mooie Nederlandse natuur, wat wil een mens nog meer. Nou, een beetje shoppen is altijd fijn en dat kwam goed uit want het was ook nog eens koopzondag!

Ik had al een beetje mijn zinnen gezet op een bezoekje aan de Hema, daar wilde ik namelijk graag even een nieuwe agenda scoren. Nadat ik eerst even heb lopen kwijlen bij de prachtige Hema BEAUTY store aan de Barteljorisstraat 32 liepen we een paar minuutjes later tegen de gewone Hema aan waar ik deze leuke koraal met mint agenda (€ 5,95) meenam. Na eerst een kwartier te hebben staan wikken, wegen en twijfelen ja, want jeetje wat lagen er veel leuke, zeg!

Omdat ik echt veel te weinig shop voor mezelf  ja echt!  en wel wat tops kon gebruiken zijn we even de ONLY ingeschoten en daar vond ik een hele leuke luchtige witte top die me slechts € 15,00 kostte. Leuk boven een zwart kokerrokje en als het wat frisser is met een zwart jasje, zie het al helemaal voor me!

In een ander ONLY filiaal even verderop scoorde ik deze superleuke peachy top (€ 21,95), die ik al eerder had zien hangen en nu ook eindelijk meenam. Wat een heerlijk zomers kleurtje, hè?

Omdat we niet heel veel tijd hadden en het stiekem wel een beetje te warm was om te shoppen hebben we niet heel lang in de stad rondgelopen, maar mocht je nog nooit in Haarlem geshopt hebben zou ik dat zeker eens doen want het is echt een heel gezellige stad met heel veel leuke winkels. 

Q: Wat vind je van mijn Haarlem aankoopjes? Ben je zelf weleens in Haarlem wezen shoppen?

17 reacties op “Mini shoplog Haarlem”

Leuk geshopt! Ik heb ook al mijn agenda bij de Hema gekocht! Ook leuke shirtjes! Ik ben nog nooit in Haarlem wezen shoppen en ik wist niet dat daar ook en Beauty filiaal zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.