Categorieën
Lifestyle

Libresse – We know the feeling! + maak kans op limited edition WKTF shirt!

Advertorial – Eens in de maand kennen wij vrouwen allemaal een paar dagen waarin we ineens een heel ander karakter lijken te krijgen. Onze happy mood slaat van het ene in het andere moment om naar tranen met tuiten, lijnpoging nummer 232643090 lijkt even héél ver weg en eigenlijk kan zo’n beetje alles en iedereen in onze omgeving beter zo ver mogelijk bij ons uit de buurt blijven. Ja lieve meiden, dit is het leed dat ongesteld zijn heet. Gelukkig worden we in deze moeilijke dagen bijgestaan door Libresse, die begrijpt waar we doorheen gaan en vooral, wat we nodig hebben.

Met de nieuwe campagne We Know The Feeling wil Libresse ons vrouwen een hart onder de riem steken en laten weten dat zij ons steunen in onze maandelijkse strijd. Naast de mentale steun die Libresse ons vrouwen geeft heeft zij ook haar verpakkingen in een nieuw jasje gestoken en de toplaag van haar inlegkruisjes vernieuwd zodat wij de maandelijkse periode zo comfortabel mogelijk door kunnen komen.

WIN!
Omdat Libresse ons graag een extraatje cadeau wil geven mag By Sjanty een aantal limited WKTF (We Know The Feeling) T-shirts weggeven! Het enige wat je moet doen om kans te maken op zo’n leuk T-shirt is vóór 15 mei a.s. te laten weten in wat voor mood jij vaak bent tijdens je maandelijks periode. Is dat Feeling hungry (hongerig), Feeling furious (boos), Feeling tearful (emotioneel), Feel like laughing (zomaar in een lachbui uitbarsten), Feeling energetic (vol energie) of misschien wel Feeling clumsy (onhandig)? Ik kan alvast verklappen dat ik wel een gevalletje Feeling tearful en Feeling hungry ben, feeling clumsy geldt voor mij helaas niet alleen tijdens mijn maandelijkse periode maar voor alle 365 dagen van het jaar….

Deze winactie is afgelopen. De winnares heeft inmiddels bericht ontvangen!

8 reacties op “Libresse – We know the feeling! + maak kans op limited edition WKTF shirt!”

Ik ben dan in de Feeling furious & tearful mood 😈 .. Zelf zo erg dat mijn vriend het al weet voordat ik heb gezegd dat ik mijn maandelijke ellende (ja echt ellende) zit.

I know the feeling 😛

Ik heb ze bijna allemaal haha, ja ik merk het wel echt goed als het voor mij weer aan de beurt is ;p
Zoiezo Feeling hungry, feel like laughing en feeling tearful. Meestal ook feeling furious. Energetic juist niet, en clumsy? Nee, ook niet echt. haha!

Wat een leuke winactie! Tijdens mijn maandelijkse probleempje heb ik eerlijk gezegd nergens last van. Ik ga juist graag weg bijvoorbeeld heerlijk winkelen. Dan kan ik me lekker verwennen en dan hoef ik er niet aan te denken. Natuurlijk zit ik het liefst in mijn joggingbroek op de bank, maar ik wil er eigenlijk niet echt aan toegeven. Dat is eigenlijk hoe ik mij voel tijdens het maandelijkse probleempje 😉 Ik denk dus vooral Feeling energetic 😀
‘xx Charile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.