Categorieën
Beauty Make-up

Nieuw! Hema Illuminating Blush en Duo Lipgloss

Stiekem heb ik wel een beetje moeten lachen om de reacties van sommige meiden op de aankondiging van alle nieuwe spulletjes waar Hema deze maand mee komt, helemaal shocked dat dit merk ineens zo aan het vernieuwen is. Nou, ik kan er wel aan wennen hoor, ik vind het alleen maar leuk dat we tegenwoordig ook lekker kunnen make-up shoppen bij de Hema! Nog geen week geleden schreef ik al een review over de nieuwe Duo Nailpolishes en op deze mooie dinsdagochtend laat ik je kennismaken met de twee nieuwe Illuminating Blushes én drie Duo Lipglossjes!

Voor mij persoonlijk waren het vooral de Illuminating Blushes die me naar de Hema deden rénnen, ik was er echt zo benieuwd naar! Ik dacht aanvankelijk dat er slechts één nieuwe (rozekleurige) blush in de winkels zou komen te liggen, maar nee het bleken er twee! Qua namen wint Hema weer geen originaliteitsprijs (01 en 02), maar dat doet op zich niks af aan de producten natuurlijk. Tenminste, dat mag je hopen.

De doosjes (7 gram) vind ik er eerlijk gezegd niet heel superhip of bijzonder uitzien. Ze hebben een beetje een oudbollige en saaie look, ik vond de zwarte met diamantjes en ronde uit de kerstcollectie in ieder geval een stuk leuker. Wel zijn ze lekker stevig, van degelijk materiaal én sluiten goed en da‘s ook wel prettig.

Ik had meteen een soort van liefde op het eerste gezicht momentje toen ik de roze blush met al die leuke patroontjes erin zag, mijn handen jeukten echt om deze beauty te swatchen! Zoals je ziet hebben beide blushes eenzelfde motiefje en een vrij aanwezige metallic glanzende finish, waar het woord illuminating in de naam natuurlijk ook naar verwijst.

Het printje in de blushes is natuurlijk hartstikke leuk, maar ik was al een beetje bang dat hier na swatchen of gebruiken niet zo heel veel meer van over zou zijn en helaas, I was right. Na een aantal veegjes over de bovenste laag waren de verschillende kleurtjes in de patroontjes op slag verdwenen en hebben we hier dus te maken met een gevalletje overspray. Een swatch van de 01 blush geeft eigenlijk alleen een roze kleur, die ik trouwens práchtig vind. De bruine variant is een beetje een randgevalletje tussen blush en bronzer, eigenlijk neigt hij meer naar het laatste. Check out the swatches!

Waar ik echt van opkeek is hoe gepigmenteerd de blushes zijn, niet normaal! Er komt echt een enorme bom aan kleur vanaf en dus moet je ze wel met een beetje beleid aanbrengen, maar wauw wat zijn ze mooi! De bruine blush geeft je wangen behalve een mooie bruine sun touched glow ook heel veel kleine goudkleurige glittertjes en ben je meteen ready to partehhh!

Ook nieuw in de Hema schappen is een drietal Duo Lipglossjes, die van hetzelfde idee en formaat zijn als de Duo Nailpolishes. Het is mij niet helemaal duidelijk wat nou de nummers van deze glossjes zijn, want er staat een nummer op zowel de ene als de andere kant, maar ik houd het maar op 1010, 1012 en 1014.

De kleurtjes van de glossjes vind ik leuk gekozen van Hema, zeker omdat ze zo op het eerste gezicht wel mijn smaak zijn haha. Omdat de glossjes vrij mini zijn hebben ze ook een klein en kort sponsapplicatortje, maar je kunt je lippen er prima mee glossen.

Ik was wel nieuwsgierig hoe de kleurtjes in real life zouden uitpakken en hoe de structuur van de gloss zou zijn, waarbij de hamvraag voor mij eigenlijk is: plakkerig of niet plakkerig. Tja, de kleurtjes zijn leuk maar jammer genoeg zijn de glossjes wel een beetje aan de plakkerige kant. Qua kleurintensiteit moet je er ook niet al teveel van verwachten, eigenlijk krijgen je lippen voornamelijk van het laatste duo een beetje kleur.

Duo 1010: caramelbruine en transparante glossDuo 1012: semi-transparante met goudkleurige glittertjes en lichtroze met gekleurde glittertjesDuo 1014: oudroze met gekleurde glittertjes en fuchsiaroze met gekleurde glittertjes

Het duo dat de meeste kleur geeft is ook mijn favoriet, ik vind vooral het oudroze tintje met de gekleurde glittertjes erg leuk. Eigenlijk hebben alle kleurtjes, op het eerste duo na, een lekkere dosis glittertjes meegekregen en dat maakt het gebrek aan kleur toch weer een beetje goed. Ik vind de Duo Lipglossjes op zich wel een heel leuke toevoeging aan het huidige Hema lipgloss assortiment, alleen baal ik zelf wel een beetje van het geplak dat ze geven, het zou dan ook zomaar kunnen dat deze drie toekomst in een stoffig laatje tegemoet gaan…

De nieuwe Hema Illuminating Blushes zijn voor € 4,50 en de Duo Lipglosses voor € 2,75 per stuk verkrijgbaar bij Hema.

Q: Wat denk jij van de nieuwe blushes en lipglossjes? Goeie zet of had Hema ze wat jou betreft achterwege mogen laten?

39 reacties op “Nieuw! Hema Illuminating Blush en Duo Lipgloss”

Ik heb gisteren de glosjes gekocht de laatste 2 glosjes van je foto en ze bevallen
me zeer ! goed ! bij mij zie je goed de kleur en t plakken valt wel mee, ze blijven redelijk
lang zitten voor eeln budgetglosje ! ik ben fan ! 😉

ps de nagellakes zijn errug goed ook ! ze zijn zeker beter van kwaliteit geworden ! heb inmiddels
al verschillende kleurtjes aangeschaft, zedrogen snel en dekken ontzettend goed ! 😀

Woah die blushes zijn echte liefde! Jammer dat het een overspray is! Wel ben ik blij dat ik nog steeds de baked blushes in mijn bezit heb, die zijn echt heilig en zonde dat ze eruit gaan!

Ik vind de blushes niet zo mooi staan helaas, en die gloss is ook niet super gepigmenteerd. Jammer, ik ben toch geen echte hema fan als het om de make-up gaat. Las wel iets goeds over hun nieuwe kwast en lakjes 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.