Categorieën
Film, tv en muziek Lifestyle

Haar rol zou ik wel even over willen nemen….

Als je mij naar mijn hobbies vraagt antwoord ik natuurlijk eerst bloggen, bloggen en bloggen, maar snel daarna volgen films en series kijken. Hoewel ik heel tevreden met mijn eigen leven ben zit ik stiekem wel eens te fantaseren hoe het zou zijn om even in de huid van de personages uit mijn favo series te kruipen. Gewoon, omdat het me a) heel cool lijkt om een heel ander iemand te spelen en b) omdat alles er in series wel heel aantrekkelijk uitziet. Ik zou dan ook maar wat graag de rol over willen nemen van….

Serena van der Woodsen Gossip Girl
Serena has it all. De looks, de boys, de shoes, de BFF, de bags, de clothes, het is zo niet eerlijk. Het is dat de serie over en uit is (mijn therapeut heeft er nog een hele kluif aan me hier ooit overheen te krijgen), maar ik had Blake Lively maar wat graag uit de brand geholpen als ze even geen zin zou hebben in wéér een dag op de set met Chace Crawford, Penn Badgley en Ed Westwick.

Eva van Dongen Flikken
Ik biechtte eerder al op een soort van stille wens te hebben een tweede Lara Croft te worden, maar aangezien Amerika misschien een tandje te hoog gegrepen is begin ik maar in ons eigen Nederland. Maastricht om precies te zijn, bij de flikken. Dus mocht Angela Schijf nou nog een Bloem, Mensje of Zus op de wereld willen zetten stel ik me bij deze heel graag beschikbaar voor het vangen van boeven.

Carrie Bradshaw Sex and the City
Carrie, de vrouw met de ontelbare Jimmy Choo’s, een geweldige walk in closet vol sprookjesachtige jurken, een leuke baan als schrijfster en een stel toffe vriendinnen. Mr. Big mag van mij op zich wegblijven, maar verder teken ik meteen voor de rol van Miss SATC.

Claire van Kampen Gooische Vrouwen
In een mooi zwart of wit mantelpakje of broekpak met een stoïcijnse blik lekker ongegeneerd iedereen botte opmerkingen naar het hoofd slingeren, call me crazy maar ik zou maar wat graag een dagje Claire willen spelen. Wel in de eerste paar seizoenen dan, want als ik dagelijks een paar flessen wijn achterover moet tikken ga ik toch vriendelijk bedanken.

Q: Welke rol zou jij maar wat graag even over willen nemen? 

21 reacties op “Haar rol zou ik wel even over willen nemen….”

Rory uit Gilmore Girls, ik heb een haat/liefde verhouding met die serie en met haar personage, maar lord! ze is zo cute en grappig en slim en heeft hete mannen die haar willen om zich heen, haha!

Lindsey uit de serie Freaks and Geeks vind ik zooo tof maar ik weet niet of ik haar zou willen zijn… verder kan ik 1 2 3 niet zo iemand verzinnen, ik kom er misschien nog wel op terug!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.