Categorieën
Lifestyle

Zin in een weekendje Parijs en rijden in een Honda Civic?

Advertorial – Als je een vrouw vraagt wat voor auto ze rijdt komen de meesten vaak niet verder dan: eh, een rode? Tja don’t blame us, we zijn gewoon niet zo into het type en het aantal PK’s. Toch rijden ook wij er natuurlijk graag wel een beetje leuk bij en mocht je op zoek zijn naar een leuke, sportieve maar zeker ook vrouwelijke auto, dan is de nieuwe Honda Civic misschien wel iets voor jou!

Het idee voor de nieuwste Honda Civic was al snel duidelijk: het moest een auto worden met mooie looks en lekker veel ruimte. Precies zoals wij vrouwen het graag zien! Jaren van experimenteren en het afleggen van honderden testkilometers heeft geresulteerd in de beste Honda ever, met een rits aan fijne eigenschappen. Nu kan ik natuurlijk gaan smijten met allerlei heel interessante weetjes over de motor, maar ik denk dat het volstaat als ik zeg dat de nieuwste Honda Civic lekker zuinig rijdt en een lage CO2 uitstoot heeft.

Daarbij is deze auto ook nog eens superveilig, want als je net even te dicht op je voorganger zit waarschuwt hij je af te remmen en mocht je dit negeren wordt de remassistent geactiveerd. Wanneer de afstand echt gevaarlijk klein wordt spant de Honda de gordels van de bestuurder en passagier aan of wordt de auto met het zogenaamde CMBS automatisch afgeremd. Hoe handig is dat echt!Ook goed om te weten: bij een test van de consumentenbond is Honda als meest betrouwbare automerk uit de bus gekomen en uit een onderzoek van autogarantieverzekeraar Autotrust is gebleken dat Honda het minst storinggevoelig is. Oh yeah, thumbs up for Honda!

WIN!
Nu komt het allerleukste, want je maakt namelijk kans op een weekend proefrijden in de Honda Civic ‘Women’s Car of the Year’! De gelukkige winnares mag een weekend gebruik maken van een Honda Civic met een volle tank en krijgt een bon voor 2 hotelovernachtingen met ontbijt voor 2 personen in Parijs. Lijkt je dat wel wat? Klik hier voor alle info!

5 reacties op “Zin in een weekendje Parijs en rijden in een Honda Civic?”

Ik vind al die snufjes altijd zo tof! Deze auto ziet er ook nog best goed uit, maar aangezien ik geen rijbewijs heb en Parijs dan zeker geen optie is om in te rijden, doe ik voor jullie veiligheid maar even niet mee 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.