Categorieën
Beauty Make-up

NYC Sweet Splash Gloss Sticks – Pink Spark en Revived Berry

Met de heerlijke temperaturen waar we nu eindelijk in verkeren heb je vaak geen zin in zwaar opgemaakte lippen en is er niets lekkerder dan een luchtige balsem of een (non-sticky) glossje. Als je toch ook wel zin hebt in een beetje kleur heeft NYC dé oplossing: de nieuwe Sweet Splash Gloss Sticks!

De Sweet Splash Gloss Sticks zijn crayon-achtige potloden die je aan de onderkant omhoog kunt draaien en die je lippen volgens NYC een vette oppepper en een geweldige kleur geven. Kijk, dat is een combinatie om bij voorbaat al blij van te worden!

IMG_9746Kijk de sticks eens glanzen, dat kan toch bijna niet anders dan een stel glanzende en op en top verzorgde lippen opleveren…. En ja hoor, de Sweet Splash Gloss Sticks zijn supersuperzacht (zo zacht dat de punt van de Revived Berry binnen de kortste keren brak, breng ze dus een beetje voorzichtig aan…) en glijden echt als was over je lippen.

De kleur van de waterige rood/roze Pink Spark is niet zo heel erg aanwezig, maar de Revived Berry geeft je lippen een heel mooi intens rode kleur. Verder zijn de sticks lekker glanzend en doen je lippen lekker zacht en soepel aanvoelen. Door de behoorlijk glanzende finish blijven ze niet heel superlang zitten, maar dat weet je eigenlijk van tevoren met dit soort glossy sticks.

De NYC Sweet Splash Gloss Sticks zijn voor € 3,99 per stuk verkrijgbaar bij de Kruidvat filialen met een NYC schap.

Q: Wat denk je van deze nieuwe Sweet Splash Gloss Sticks van NYC, zijn ze iets voor jou?

24 reacties op “NYC Sweet Splash Gloss Sticks – Pink Spark en Revived Berry”

Ze zijn zo glossy dat ze er zelfs een beetje plasticachtig uit zien, haha! Ik vind ze leuk, maar houd het toch maar bij die van HEMA. Die glanst wat minder en dat vind ik toch net iets mooier 🙂

Nope. Ik heb geen gevoelens voor deze gloss sticks. Het is gewoon een soort van labello in een andere verpakking. Je lippen voelen hiermee wel lekker zacht en gevoed aan, maar voor de rest is het gewoon een transparant kleurtje. Helaas pindakaas, ik ben geen fan. Al helemaal niet omdat je €3,99 neerlegt voor een kleurloze substantie. Had je net zo goed twee gepigmenteerde lipglossjes van Essence kunnen halen.

Vandaag ook een gekocht, helaas is hij meteen door de warmte afgebroken. Nu in de vriezer gelegd op hoop van zegen. erg zonde want ik vind ze heel erg fijn i derdaad, ik houd niet van lipgloss en deze vind ik erg fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.