Categorieën
Lifestyle

Femme Magazine is terug! (en we zoeken een columnist)

Waarschijnlijk is het je wel opgevallen dat er afgelopen weken een radiostilte was bij Femme Magazine. In die tijd hebben we niet op een exotisch eiland gelegen (je-weet-wel, in een hangmat met een kokosnoot als drankje in de handen) maar hebben we hard gewerkt om de site een nieuwe boost te geven. 

Femme ballonnen

We gooien alles om
Nouja, dat valt ook wel weer mee. Femme Magazine blijft grotendeels zoals het was, alleen voegen we nieuwe dingen toe en gooien we bepaalde rubrieken die niet meer werken de deur uit. Vanaf morgen verschijnen er artikelen over Fashion, Beauty, Lifestyle en Food op dinsdag, donderdag en zaterdag. Ook voegen we een nieuwe pagina toe aan de website. Wat daar precies op komt te staan houden we nog even geheim, daarover binnenkort meer!

femme schrijven

Columnist gezocht
Nieuwe formule, nieuwe columnist. Graag zouden we een nieuw teamlid toe willen voegen aan onze redactie. We zoeken een vrouw die elke week een column wilt schrijven. Stroomt het schrijversbloed door jouw aderen en denk je dat de formule van Femme Magazine past bij wat jij te zeggen hebt, stuur dan meteen een mail naar redactie@femmemagazine.nl.

We hebben er zin an!

Bron afbeelding 1, bron afbeelding 2

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.