Categorieën
Lifestyle

Fashion for Home

Advertorial – Het is dat ik nog gezellig bij mijn papsie en mamsie woon en mijn kamertje op dit moment niet echt nieuwe spulletjes nodig heeft maar oeh, anders had ik het wel geweten! Ik hoop dat mijn vriend en ik binnen niet al te lange tijd een plekje voor onszelf zullen vinden en ik lekker helemaal los kan gaan met de inrichting ervan, daar heb ik nu al zin in! Lekker allemaal leuke, nieuwe spulletjes scoren en het helemaal gezellig naar mijn ehhh, onze smaak inrichten. Heel af en toe zit ik stiekem al op allerlei sites met leuke meubels en accessoires rond te neuzen en zo kwam ik ook terecht op de superleuke website van Fashion for Home!

Als je online bij Fashion for Home gaat shoppen weet je zeker dat je geen duizend in een dozijn kasten, tafels en stoelen á la Ikea maar echt wat meer moderne en vooral exclusieve meubelen tegenkomt. Het hele idee van Fashion for Home is dat ze designmeubelen graag voor iedereen betaalbaar willen maken zodat ook jij je (toekomstige) huis helemaal hip, modern en naar jouw smaak kunt inrichten. Ik heb even op mijn gemak rond zitten kijken in de uitgebreide shop en heb voor mezelf al een aantal superleuke spulletjes gespot!

1. Klok Poetique € 149,00 | 2. Hanglamp Phoenix € 79,00 | 3. Memobord Marina € 69,00 | 4. Roze zitzak € 89,00 | 5. Set van 2 witte Susie stoelen € 249,00 | 6. Schoenenrek set Shoe Tree Z € 329,00