Categorieën
Lifestyle

Hoe het EK door te komen als je NIET van voetbal houdt…

Oranje vlaggetjes, auto’s, koekjes, shirtjes, winkels, schoenen, broeken, jurkjes, nagels, armbandjes, kettinkjes, lippen, ogen, heel freaking Nederland is oranje en klaar voor de eerste match van vanavond. Hartstikke leuk hoor dat EK, maar wat als je nou een vrouw bent en totaal helemaal compleet niks nada noppes met voetbal hebt, hoe kom je die komende EK weken dan in gódsnaam door? Geen nood, ik als mede niet-voetballiefhebber ga je helpen!

Oranje = hip
Jij mag het dan misschien niet voor het voetbal doen, maar je kunt natuurlijk wel gebruik maken van de oranje madness. Buiten het EK is de kleur oranje deze zomer sowieso helemaal je van het en ga dus maar lekker los met die oranje nagellak, schoenen, kleding en lipstick, loop jij er tenminste helemaal stylish verantwoord bij!

Geen hond op straat
Ik voorspel je, vanavond tussen 17.00 en 20.00 uur is er geen hond op straat en daar kun jij even lekker gebruik van gaan maken! Zorg dat je boodschappenlijstje voor het grijpen ligt, je sporttas klaar staat, plan een bioscoopdate met je BFF; in de supermarkt, sportschool en bios heb je vanavond álle ruimte van de wereld!

Denk om je hart
Die mannen hè, die zich 90 minuten lang zo op zitten te winden en druk zitten te maken, dat kán gewoon niet gezond zijn. Rood aangelopen hoofden, zweterige lichamen, ogen die bijna uit hun gezicht rollen, dat je echt denkt: man, doe effe rustig. Ja, dat hebben wij vrouwen dus niet en dat verklaart meteen waarom wij nét een paar jaar langer leven dan het mannelijke geslacht.

Sla je slag!
Vriendlief zit als een zombie voor de tv en hoort of ziet niets dus ik zou zeggen: sla je slag! Laptop op schoot, een lekker drankje en iets te snaaien erbij en zonder gezeur op de achtergrond héérlijk op je gemak alle Nederlandse én buitenlandse webshops af en je hele winkelmandje volladen. Yeah!

Tijd voor jezelf
Je liefje heeft de hele avond helemaal niks in de badkamer te zoeken en dus kun jij je daar lekker opsluiten voor de komende paar uur. Niks geen brullende kerels, kratten bier en dozijnen bitterballen om je heen, maar alleen maar een héérlijk ontspannend, warm bad met bubbels tot over de rand, een flinke hoeveelheid Lush, geurkaarsjes en de nieuwste Grazia en jou horen ze niet meer!

Q: Zit jij vanavond om 18.00 uur voor de buis of ga je lekker ‘vrouwendingen’ doen?

29 reacties op “Hoe het EK door te komen als je NIET van voetbal houdt…”

ik vind het EK enzo wel leuk, maar echt ‘volgen’ doe ik niet.. ik ga zeker ook vrouwen dingen doen! even een paar (goedkope) geurkaarsen en maskertjes kopen en ik ben er helemaal klaar voor!

Oeeeh, originele post! Ik vind het EK ook wel leuk maar volg het niet op de voet. Het is wel gezellig met z’n alle bankhangen en juigen en zo. Maar dat is dan ook alles. (Oké, winnen is ook leuk haha)

hehe heerlijk dit 🙂 ik word helemaal gek van al dat gedoe rondom het EK…. ik negeer het dan maar, volledig.
dat er geen hond op straat is vind ik een super voordeel. alleen ik baal dat onze sportschool ’s weekends tot 17:00 open is………. 🙁

Jou schrijfstijl is zo leuk he! Met het WK van twee jaar geleden, vond ik het heerlijk om in de tuin te gaan liggen. Het was toen heel warm weer.. En het was zo stil! En dan af en toe ging het hele dorp juichen… Deze keer zit het weer nog niet zo mee. En mijn gezondheid ook niet. Lig ziek op de bank, dus ik vrees dat ik het voetbalcommentaar moet aanhoren.

Leuk artikel! Ik kom gewoon door de voetbaltijd heen door lekker blogs te gaan lezen en youtube video’s te kijken! En stiekem af en toe op het televisiebeeld te kijken hoe de spelers eruit zien ( oehlalaaaa ) en wat de stand is!

Ik vind het wel leuk, maar ik kijk alleen als Nederland speelt haha ;p Ga vanavond dus wel even kijken maar als NL niet speelt ga ik denk ik gewoon weer leren voor mijn toestweek ;(

Leuk en origineel artikel! Het EK is zoooo gehyped dat het bijna wel een zonde lijkt als je er niets om geeft. Ik was inderdaad van plan om tijdens de wedstrijd naar de supermarkt te gaan, haha. Uiteindelijk was ik er iets na 20.00 toen de wedstrijd al voorbij was, maar er was nog steeds haast niemand. Pas als ze in de finale zouden komen, vind ik het wel leuk om te kijken maar nu boeit het me eigenlijk nog niet zoveel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.