CategorieΓ«n
Beauty

By Sjanty beauty woordzoeker!

Zaterdagmiddag 9 juni 2012, geen 20 graden met een lekker zonnetje zoals het zou moeten maar regen die met bakken uit de hemel komt en een temperatuur die meer als herfst dan zomer voelt. Wij dames (de vrouwelijke voetbalfanaten daargelaten) treffen het helemaal niet, want over een paar uur barst de Nederlandse EK gekte volop los en kunnen we geen tv zender aanzetten zonder gebombardeerd te worden met voetbal. Speciaal voor jullie heb ik daarom een gezellige beauty woordzoeker in elkaar gezet die je uit kunt printen en om 18.00 uur (of nu alvast!) lekker op je gemak op kunt lossen!

Q: En, hoe vond je de woordzoeker? Moeilijk, makkelijk, voor herhaling vatbaar?

27 reacties op “By Sjanty beauty woordzoeker!”

Wat leuk zeg! Al kijk ik vanavond wel graag voetbal, ik ga hem zeker een dezer dagen maken. Ik vind het echt een heel leuk idee πŸ™‚

Wat een leuk idee!! mag je zeker vaker doen.
Zal vanavond (nadat ik mn nageltjes weer mooi heb gemaakt πŸ˜‰ ) is kijken hij een beetje te doen is..

Wat een leuk idee! Jij hebt altijd super leuke aparte artikelen! πŸ˜€ Ik heb alleen nooit motivatie om een puzzel te maken als ik hem alleen maar maak en verder niks moet doen haha!

Leuk gemaakt, ik heb alleen toch naar het voetbal gekeken. Nu hebben de jongens toch maar geheel onverwachts verloren πŸ™

Haha wat een superleuk idee! Mag je vaker doen, zeker met het wk πŸ˜‰ Ben ook niet zo’n fanatieke supporter, kijk alleen eventjes als Nederland speelt hahaha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.