Categorieën
Lifestyle

By Sjanty enquête januari 2013

Op deze winterse maandagmiddag verschijnt er plotsklaps nog een soort van derde artikel op By Sjanty en daarin zijn het jullie zelf die de hoofdrol spelen, hoe leuk is dat! Het zit namelijk zo, ik zat me een beetje af te vragen hoe jullie denken over bepaalde dingen op By Sjanty en toen ik zag dat de laatste enquête alweer van juli was vond ik het de hoogste tijd voor een nieuw vragenvuur. Dus, als je even 5 minuutjes over hebt én kans maken een leuk nagellaksetje in de wacht te slepen zou ik zeker even verder klikken!

Klik hier om de enquête in te vullen

Omdat ik het wel heel lief vind als je de enquête voor me invult geef ik als dank twee leuke nagellaksetjes weg. Laat om kans te maken even een berichtje onder dit artikel achter dat je de enquête ingevuld hebt!

Set 1

Essie We’re In It Together
Catrice Million Styles Effect Top Coat C02 Million Dollar Baby
Essence Breaking Dawn Part 2 01 Jacob’s protection
Catrice SpectaculART C02 Holi Hai
NYC Super Nova Sparkle Top Coat
Essence Fantasia 01 Elves like lilac

Set 2

Essence Breaking Dawn Part 2 04 Edward’s love
Sally Hansen Xtreme Wear Nail Color 180 Disco Ball
Catrice Million Styles Effect Top Coat C08 Have An Ice Day
Essie Stylenomics Skirting The Issue
Max Factor Max Effect Mini Nail Polish 45 Fantasy Fire

149 reacties op “By Sjanty enquête januari 2013”

Natuurlijk, meteen eventjes ingevuld! Wilde het al doen voordat ik de nagellakjes zag, maar die nagellakjes erbij zijn natuurlijk helemaal leuk hihi! <3

Je hebt goede vragen gesteld, die je vooruit kunnen helpen! Erg positief! En leuk dat je er een actie aan verbind (niet nodig maar leuk:D) Ik heb hem dan ook met plezier ingevuld, hopelijk haal je er voor jezelf veel positieve inspiratie uit! Groetjes! x

Ook ik heb hem even ingevuld, succes met de resultaten! PS je kon alleen aangeven: de Twitter vind ik niet boeiend, deze keuze heb ik gedaan maar ik heb helemaal geen Twitter. Daarom kan ik niet zeggen of het boeiend is;-)

Heb ‘m ingevuld :)! Wat goed dat je weer een enquête hebt, blijft de beste manier om te weten wat er speelt en hoe mensen denken. Ook leuk voor ons als lezers om te zien dat je dat belangrijk vind! Ennuh, dat 2e setje ziet er goed uit :p

Ik heb m ingevuld! 🙂 Doe het altijd graag want feedback is altijd handig en uitgeleerd ben je nooit!
Moet toch even erbij zeggen dat mijn voorkeur naar setje 2 uitgaat aangezien ik al 2 lakjes bezit uit het eerste setje. Iemand die ze nog niet heeft is er dan een stuk blijer mee dat heb ik liever 🙂 x

Ik plaats niet vaak reacties maar ik lees je artikelen altijd met plezier. Ik heb de enquete voor je ingevuld, ik hoop dat je iets kunt met de feedback.
Leuke lakjes trouwens, vooral de tweede set!

Hoi Hoi

Heb hem voor je ingevuld, ik ben degene die in de enquete heeft geschreven bij het laatste vakje ” ga zo door”

Liefs Désiree

Heb hem ingevuld, maar vond het jammer dat er bij een aantal vragen maar een beperkt aantal antwoorden was waar mijn antwoord vaak niet bij stond. Zo vind ik zowel je ochtend als middagartikel even leuk, maar ik kon alleen de één of de ander kiezen. En bijvoorbeeld de vraag of je vaker en minder vaak langs komt, stond er bij het enige antwoord met ‘even vaak’ meteen achter dat het 1x per dag was, terwijl ik niet elke dag kom maar wel even vaak als voorheen (paar keer per week). Het viel me op dat je heel vaak achter een antwoord meteen een toelichting op verklaring zette (Ja, …. en dan nog een tekst) terwijl dat natuurlijk bij iedereen anders kan zijn. Zo is het lastig om te bepalen of dit wel echt ieders mening is. In ieder geval heb ik een aantal dingen moeten aanvinken die niet op mij van toepassing zijn, maar mijn antwoord stond er niet bij (ik vind filmpjes helemaal niet leuk, dus ik hoef geen van die categorieën filmpjes maar dat antwoord stond er niet).

Niet negatief bedoeld hoor, meer opbouwende kritiek 😉 is natuurlijk handig voor jezelf als je wel echt een goede weergave van je bezoekers hebt maar dan moet je enquète ook echt goed opgebouwd zijn en voor iedereen een antwoord bevatten.

Succes in ieder geval!

Hoi! Net ingevuld, met de comment over de ooglooks, die is van mij 🙂 Ik zou graag set 1 willen, mocht ik winnen… Maar ik heb hem vooral voor jou ingevuld hoor 😛

Ziezo, enquête is ingevuld. Toch altijd wel een teken van professionalisme en dat je open staat voor feedback van je lezers. Leuk initiatief!

Ik heb je vragenlijstje ook even ingevuld, net als je vorige enquete. Met de allereerste volgde ik je blog waarschijnlijk nog niet zo ;).

Ik kan alleen maar zeggen: ga zo door!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.