Categorieën
Beauty Nagels

4 winterse NYC In A New York Color Minute nagellakjes

Met zo’n big ass nagellakcollectie als de mijne denk ik steeds maar dat ik zeker van de budgetmerken als Catrice, Essence en NYC  álle lakjes al heb, maar (hoera!) zo erg blijkt het dus nog helemaal niet te zijn. Vorige week kwam ik erachter dat het in ieder geval het In A New York Color Minute schap van NYC nog best wat kleurtjes heeft die ik óf nooit gezien heb óf eerder niet interessant genoeg vond, waaronder 4 supergave winterkleurtjes!

De lakjes scoorde ik bij Trekpleister en bleken naast sowieso al superbudget nog eens dubbel zo voordelig te zijn want er bleek een 1+1 gratis actie te zijn (ik was weer lekker op de hoogte, haha…). Deze actie loopt nog tot en met zondag 20 januari, dus dat wordt supervoordelig NYC shoppen, dames!

Lakjes als deze 228 Chelsea blijf ik mooi vinden, zéker in de winter. Je hebt misschien de neiging om alles wat de combinatie shimmery, metallic en rood heeft na de kerstdagen meteen weg te stoppen in een donkere, stoffige doos op zolder, maar néé dat is zó zonde. Als het niet meer vriest, regent, waait en sneeuwt is het vroeg genoeg!

Bij 232 Lincoln Center (twee laagjes) had ik de hele tijd het idee alsof ik een laagje bloed op mijn nagels aan het smeren was, het heeft écht exact dezelfde rode kleur. Een beetje freaky ja, maar wel mooi! Tot de lente haar intrede maakt zal ik vampy kleurtjes als deze denk ik nog heel regelmatig dragen, kinda like it!

Is het grijs, is het bruin, is het paars? 246 Park Ave (twee laagjes) lijkt geen super spannende kleur maar is dat stiekem toch wel een beetje, want afhankelijk van hoe het licht erop valt lijkt het steeds een andere tint te hebben. Hoe dan ook, ik vind het een mooi, classy lakje dat zich ook lekker makkelijk met allerlei outfits laat combineren.

Hoe heb ik zo’n glamrock bruingouden beauty nou kunnen missen, zou je denken. Nouja, 286 Backstage Brown (twee laagjes) is op zich wel heel mooi van kleur ja, maar dat iets té opvallende metallic gebeuren is niet helemaal aan mij besteed, geloof ik.

De NYC In A New York Color Minute nagellakken zijn voor € 2,29 per stuk verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister. Bij Trekpleister geldt tot en met zondag 20 januari 1+1 gratis op alle NYC producten!

Q: Wat vind jij van deze NYC In A New York Color kleurtjes? 

28 reacties op “4 winterse NYC In A New York Color Minute nagellakjes”

Niet zo mijn ding (dat is niks de laatste tijd, haha sorry), ik ben meer van de creamy lakjes alleen Lincoln Center vind ik wel érg donker. Park Ave is wel mooi, alleen ik heb al wel zo’n soortgelijk taupeachtige kleur.

Mooie lakjes zeg! Chelsea is écht een mooi, feestelijk kleurtje. Wat meer voor kerst, maar inderdaad eigenlijk altijd wel leuk 🙂 Backstage brown sla ik denk ik over, ik hou ook niet zo van een té metallic finish … Eerder van glitters 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.