Categorieën
Lifestyle

Getest: Animal Crossing New Leaf op de Nintendo 3DS XL

Nintendo advertorial 3  (6)Advertorial – De vakantie staat eindelijk voor de deur, of is al begonnen, en dat betekent dat we massaal per vliegtuig of auto naar zonnige warme oorden vertrekken. Heerlijk natuurlijk, maar hoe kom je in vredesnaam die tijd op de achterbank of in die vliegtuigstoel door? Ik weet het wel: met de nieuwe Nintendo 3DS en het spel Animal Crossing New Leaf!

Nintendo advertorial 3  (4)Altijd al de baas van je eigen dorp willen zijn? Als burgemeester kun je in het altijd zonnige Animal Crossing helemaal zelf bepalen hoe jouw dorp eruitziet en wat er gebeurt. Op weg naar je vakantiebestemming, languit op het strand of in het zonnetje in de achtertuin kun je je dorp opfleuren met het planten van zomerse bloemetjes, lekker zwemmen in helderblauw zeewater, een bezoek brengen aan een tropisch eiland, je eigen zomerse kledingcollectie samenstellen en nog veel meer leuke dingen.

Nintendo advertorial 3  (1)Nintendo advertorial 3  (3)Wanneer je begint met Animal Crossing stap je uit de trein op het perron je eigen digitale wereld binnen en ga je als eerste de boel een beetje verkennen en je laten registreren. Wanneer je geregistreerd bent kun je heel luxe een eigen huis laten bouwen en je eigen stekkie later in het spel steeds meer aankleden door bijvoorbeeld bomen en bloemetjes te planten.  En aangezien je de burgemeester van het dorp bent blijft het niet bij je eigen stekkie, maar kun je ook bepalen hoe het dorp eruit komt te zien. Nice!

Nintendo advertorial 3  (2)Het leuke van Animal Crossing is dat je ook op bezoek kunt gaan bij dorpen van vrienden en zij bij jou. Animal Crossing is echt een superleuk spel waarin je je even helemaal in je eigen wereld waant en is ideaal om (in de vakantie) lekker te ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven. Ik heb mijn eigen dorp (Zegveld City! ;-)) inmiddels al gebouwd en heb binnenkort een bezoekje aan een ander dorp op het programma staan, ik ben benieuwd!

Nintendo advertorial 3  (5)Q: Ken jij het spel Animal Crossing al? Is het wat voor jou, denk je?

5 reacties op “Getest: Animal Crossing New Leaf op de Nintendo 3DS XL”

Ik heb nog nooit een DS oid gehad en heb er ook niet echt tijd voor, maar ik was vroeger altijd wel een beetje jaloers (in a good way). Lijkt me zo leuk, je hele virtuele wereldje opbouwen haha!

Oh dat lijkt me zo’n leuk spel. ik had het al op de ds en heb het nog steeds op de wii. zit te denken om het te kopen maar het probleem is dat ik dan een console erbij moet halen en dat maakt het gelijk heel duur 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.