Categorieën
Beauty Nieuws

One Direction make-up lijn in samenwerking met MUA

One Direction en make-up fans (maar dat zijn we hier denk ik allemaal) opgelet: de populaire boyband komt namelijk met een eigen make-up lijn! In samenwerking met het merk MUA (Make-up Academy) brengen de boys onder de naam Little Things Collection vijftien verschillende producten uit en kun je straks in de weer met One Direction lipstick, lipgloss, blush, nagellak en oogschaduw, how awesome is that!

Mocht je nou echt niet kunnen kiezen tussen al die toffe kleurtjes kun je gewoon op de smaak van je favoriete Direction’er afgaan. Zo schijnt Harry het meest te houden van aardbeienlipgloss, is Niall fan van kersen, koos Louis voor vanillesmaak, is Zayn gek op watermeloen en maak je Liam het meest blij met blauwe bessen, zoals ook aan de namen af te leiden is: Harry Loves Strawberry, Zayn Loves Watermelon, Louis Loves Vanilla, Niall Loves Cherry en Liam Loves Blueberry.

De 5 Kiss You lipsticks hebben de namen van populaire 1D songs meegekregen en heten: Moments, Be Mine, I Wish, Rock Me en I Want.

De One Direction make-up zal vanaf 31 juli verkrijgbaar zijn via de website van Superdrug.

 Q: Wat denk je van de 1D make-up, ga je er wat van aanschaffen?

20 reacties op “One Direction make-up lijn in samenwerking met MUA”

Beetje laat…. Maar ik ben zelf een mega fan van One Direction. Op SuperDrug kan ik het niet naar NL verzenden… 🙁 Maar.. Weten jullie misschien waar dat wel kan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.