Categorieën
Lifestyle

A lovely Easter!

Heb je de eerste flauwe grappen al uitgehaald of ben je misschien zelf het haasje geweest, om maar even in de paassferen te blijven? Het is vandaag zowel Tweede Paasdag als de eerste van april, maar bovenal een extra dagje weekend en (hopelijk) een vrije dag! Wat zou het heerlijk zijn geweest als het zonnetje hoog aan de hemel had gestaan en de temperaturen een graadje of 15 hoger waren, maar dat kunnen we helaas wel op onze volgegeten buiken schrijven. Anyway, ik heb gisteren een lekkere Eerste Paasdag gehad en heb het één en ander vastgelegd op de gevoelige plaat!

IMG_2533Net als Kerst wordt ook Pasen steeds meer een feest van lekkernijen en ik kan wel heel heilig doen alsof ik daar zelf niet aan mee maar hey, een lekker paaseitje of stukje paasstol sla ik zeker niet af!

Pasen is natuurlijk onlosmakelijk verbonden met vrolijk geel, eieren, kuikentjes en dat is bij ons in huis dan ook volop terug te vinden!

Overdag heb ik lekker op mijn gemak aan By Sjanty en The Make Up Spot gewerkt en ’s avonds ben ik lekker wezen eten met familie. Kortom: een fijne, relaxte dag met veel lekkere dingen, zoals Pasen hoort te zijn!

Q: Hoe was jouw Eerste Paasdag, heb je nog iets leuks gedaan?

20 reacties op “A lovely Easter!”

Oeh, die tulpen en narcissen zijn erg mooi! Ik ben gisteren ’s morgens naar de kerk en daarna bij familie geweest en heb de hele dag gewoon een beetje gekletst en ’s avonds nog wat op mijn laptop en voor de tv gezeten, heerlijk zo’n dagje niets moeten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.