CategorieΓ«n
Beauty Nagels

By Sjanty nagellakswatcher top 5 – stem op jouw favoriet!

Ik was het gekluns met mijn steeds inscheurende en afbrekende nagels meer dan zat, besloot op zoek te gaan naar een vaste nagellakswatcher voor By Sjanty, plaatste een oproep op de site en mijn hemel, dat heb ik geweten! Bijna een week lang stroomden er iedere dag enkele tientallen mailtjes binnen met hele enthousiaste, lieve, persoonlijke verhalen en prachtige swatches, de ene nog mooier dan de ander. Met behoorlijk wat pijn en moeite heb ik uiteindelijk een top 5 kunnen maken en roep ik nu jullie hulp in bij het kiezen van dΓ© nagellakswatcher van By Sjanty!

Kandidaat 1

Kandidaat 2

Kandidaat 3

Kandidaat 4

Kandidaat 5

Na het zien van de 5 eindkandidaten wil ik je vragen jouw favoriet er tussenuit te kiezen en mij door middel van de poll hieronder te laten weten wie jij vindt dat By Sjanty’s vaste nagellakswatcher zou moeten worden. Omdat er echt een enorme hoeveelheid nagellak ligt te wachten wil ik zo snel mogelijk iemand kiezen en kun je alleen vandaag tot 00.00 uur stemmen en maak ik morgenmiddag bekend wie By Sjanty’s nagellakswatcher gaat worden!

[poll id="7"]

54 reacties op “By Sjanty nagellakswatcher top 5 – stem op jouw favoriet!”

Ahhh, mijn hart maakte een sprongetje want zag mijn foto bovenaan in de titeltekst, helaas zit ik niet bij de top 5 maar snap wel waarom deze meiden in je top 5 zitten.
Ik heb gestemd! Succes dames.

Wat moeilijk!!!

Ik heb voor kandidaat 3 gekozen omdat haar lakje er perfect opzit. Alleen vind ik kandidaat 2 ook erg goed omdat niet iedereen zulke lange nagels heeft zoals alle swatchers hebben… En kandidaat 5 heeft het lakje wel mooi opgezet (net een randje vanaf haar nagelriem)

Persoonlijk vind ik 5 de beste, bij 2 kan je met al die glitter niet goed zien of het lakje goed zit en daarbij is maar 1 vinger scherp.
Inderdaad jammer dat echt alle 5 de kandidaten super lange nagels hebben.

Ik wilde eigenlijk kandidaat 2 zeggen, omdat de rest zulke lange nagels heeft en ik dat persoonlijk af vindt leiden van het lakje, wat me niet de bedoeling lijkt. Maar ik vind bij kandidaat 2 de foto weer minder, maar 1 nagel is scherp?
Persoonlijk vind ik alle 5 dus niet echt geschikt.

Dit had ik eigenlijk ook. Ik had liever een goede kandidaat met kortere nagels gezien, want de rest van de nagels hier vind ik veel te lang. Alleen omdat de foto niet scherp is heb ik gekozen voor nummer vijf. Haar nagels en nagelriemen zien er erg mooi en verzorgd uit en de lak zit er keurig op.

Leuk dat je ons laat meebeslissen!

Hier ben ik het wel mee eens. Ik zie liever swatches op kortere nagels omdat ik, en de meeste, kortere nagels hebben dan de kandidaten hier boven. En kleurtjes staan nou eenmaal anders op korte of lange nagels.

Dat heb ik denk ik ook wel een beetje, maar #4 heeft ook niet zulke hele lange nagels vind ik (misschien omdat ik zelf normaal ook redelijk lange nagels heb..).

Ik ga voor kandidaat 4. Mooie nagels, netjes gelakt, en veruit de duidelijkste foto. Het gaat uiteindelijk om de nagellak en die vind ik bij haar het mooist opgebracht.

He jammer dat ik er niet bij sta, maar ik heb dan ook niet zulke super lange nagels als de dames hierboven. πŸ™‚
Ik heb op de tweede kandidaat gestemd, die vind ik de meest ‘representatieve’ nagels hebben!

Ik heb gestemd op kandidaad 5, hoewel ik erg aan het twijfelen was tussen 5 en 3! Alleen het lakje bij kandidaad 3 zat er niet even netjes op als die van 5, dus daarom ben ik voor 5 gegaan. Al moet ik zeggen dat alle dames prachtige nagels hebben!

Oh jee…Ik vind het al moeilijk om uit deze 5 kandidaten een keuze te maken. Laat staan hoe dat voor jou moet zijn geweest toen jij alle reacties/foto’s/persoonlijke verhalen hebt moeten doorlezen. Mijn grote complimenten hiervoor. Heel knap gedaan!! πŸ™‚ Voor welke kandidaat kies..?! *Tromgeroffel*…Nummer 5 πŸ™‚
p.s. hierboven wordt gesproken over iets tΓ© lange nagels…Ik ben het daar wel mee eens. Ook ik vind de nagels iets te lang op deze foto’s. Misschien zou je dit mee kunnen nemen als tip naar de nagelswatcher toe?

Oehh superlastig! Ik heb uiteindelijk voor kandidaat 2 gekozen. Op mijn gevoel af, eigenlijk! Ik hoop wel dat ze dan iets duidelijkere swatchfoto’s gaat maken, maar dat moet lukken toch?

Ja ik ook! Sowieso omdat ze allemaal kortere nagels hebben. Maar dat is natuurlijk ook gewoon een kwestie van smaak. Persoonlijk maakt het me niet uit als de swatcher langere nagels heeft. Dan is er in ieder geval meer ruimte om de nagellak goed te laten zien.

Ik heb overigens op nummer 5 gestemd.

ik heb ook op 5 gestemd, vind dit de netste foto. Ik vind de nagels niet overdreven lang voor swatches eigenlijk, het is gewoon zo dat swatches op lange nagels mooier overkomen dan veel te korte nageltjes… maar het is niet alsof de kleur van de lak gaat verschillen en dat is nu eenmaal het belangrijkste van swatches om te weten hoe de lak eruit ziet…Aangezien zij zo gelukkig zijn om zo mooie lange nagels te hebben zou het zonde zijn dat ze deze korter moeten maken !

Same here.. de kleurechtheid klopt hier naar mijn idee het meeste.
Hier is het minste sprake van vals licht en/of flitser.
(Ook al ben ik bevooroordeeld, ook vind ik deze oprecht het meest perfect.)
Meest perfect, want de andere moeten zeer zeker ook nagellak blogs hebben.. dat kan haast niet anders πŸ˜‰

Oeh mooi! Ik vind kandidaat 2 het mooist! Ik houd niet zo van lange nagels dus daarom spreekt 2 mij het meest aan. Bij lange nagels krijg ik altijd een beetje de kriebels.

Heel jammer dat ik er niet tussen zit ;(
Als ik jou was zou ik kandidaat nummer 2 kiezen.
De lengte van de nagels bij de andere vind ik net ietsje te lang.
Als je kijkt naar de kwaliteit van de foto kan nummer 3 ook, die foto is heel duidelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.