Categorieën
Film, tv en muziek Lifestyle

Vanaf 10 oktober bij TLC: Cougar Love

Advertorial – Als je ze samen ziet flitst het vaak wel even door je hoofd: zouden het vader en dochter zijn of…? Als hij dan haar hand pakt of een dikke pakkerd midden op haar mond geeft weet je genoeg: nee hoor, deze oudere heer heeft gewoon een mooi jong bloempje aan de haak geslagen. Op zich niet heel vreemd meer anno 2013, maar andersom – een wat oudere vrouw met een jonge god – blijft toch nog altijd een iets ander verhaal.

Voor wat oudere dames die het liefst jonge mannen hun bed in slepen is zelfs een speciaal woord: cougar. Om nou voor eens en voor altijd duidelijkheid te krijgen over wat precies een cougar is en of deze benaming wel terecht is gaat niemand minder dan Cougar Queen herself, Patricia Paay, op onderzoek uit. In de zesdelige serie ‘Cougar Loveportretteert zij op TLC twaalf oudere dames die niks van leeftijdsgenoten willen weten en het allerliefste een jeugdige minnaar aan de haak slaan.

Eindelijk, vanaf donderdag  10 oktober om 22.00 uur krijgen we antwoord op de vraag hoe is het om een man te daten die – pak ‘m beet – dertig jaar jonger is, of er sprake is van echte liefde of alleen lust, hoe de omgeving op zo’n relatie reageert en nog veel meer. Kijken dus!

Q: Wat denk jij van dit nieuwe programma, ga je kijken?

9 reacties op “Vanaf 10 oktober bij TLC: Cougar Love”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.