Categorieën
Beauty Make-up

RiRI ♥ MAC RiRi Woo Lipstick

Op deze donderdag de derde van oktober is het een klein beetje feest (en nee, voor Dierendag zijn we nog een dagje te vroeg), want…. vanaf vandaag is de prachtige RiRi ♥ MAC collectie verkrijgbaar, hoera! Volgens mij heeft zo’n beetje iedere Rihanna en make-up fan haar zinnen gezet op de prachtige RiRi Woo lipstick en ik ben stiekem wel een beetje een lucky bastard want ik heb ‘m al in mijn bezit!

IMG_8864IMG_8867De lipsticks van MAC vind ik sowieso altijd iets speciaals hebben, maar deze rosegouden beauty uit de RiRi collectie is toch wel helemaal een juweeltje, hoor. De glimmende huls is voorzien van roze opschriften van de hand van (daar ga ik althans vanuit) Rihanna en is echt een lust voor het oog.

IMG_8871IMG_8881Wanneer je de lipstick uit de huls draait zie je dat ook deze is voorzien van een Rihanna signature en een prachtig intens rode kleur heeft. Écht intens smashing boom! rood inderdaad: wauw!

IMG_8878De lipstick heeft een overduidelijk matte finish en ik merkte bij het aanbrengen dat dat toch wel ietsje stroever gaat dan met een gewone glanzende lipstick, maar hey: even wat langer werk en dan heb je ook wat. RiRi Woo geeft je lippen een supermooie, elegante knallend rode kleur die ik zeker in dit seizoen heel graag draag. Niet alleen RiRi, maar ook Chantal ♥ MAC!

De RiRI ♥ MAC RiRi Woo Lipstick is voor € 20,00 verkrijgbaar via de MAC Cosmetics website.

Q: Wat vind je van de RiRi Woo lipstick? Welke RiRi ♥ MAC producten heb jij op je wishlist staan?

22 reacties op “RiRI ♥ MAC RiRi Woo Lipstick”

Ik vind het een erg mooie kleur, maar ik zou er niet meteen voor naar de winkel rennen. Dit komt meer omdat dit soort tinten mij niet heel goed staan, maar ik ben altijd erg tevreden over de kwaliteit van MAC producten hoor!

Wauw, zo mooi! Zelf heb ik de Ruby Woo, die er volgens mij enorm op lijkt en daar ben ik ook echt intens blij mee. Zo’n mooie rode kleur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.