Categorieën
Home & Living

Wonen op een woonboot

Ons koude kikkerlandje is inmiddels niet zo koud meer. En met de prachtige grachten die Nederland rijk is, is er niets leuker dan wonen aan het water. Of wat dacht je van op het water? Veel mensen denken bij wonen op een woonboot aan kleine, donkere ruimtes, maar niets is minder waar.

woonboot

Deze prachtige woonboot ligt in de grachten van onze mooie hoofdstad. Ergens op de Amstel drijft dit jaloersmakende pareltje, waar menigeen spontaan jaloers van wordt. Met de vele ramen, de houten vloer en het kookeiland oogt deze woonboot ruim, licht en modern. Het is dan ook niet meer dan logisch als je erachter komt dat het stel dat hier woont fantastisch werk doet. Zo is Malu lifestyle journalist bij tijdschriften als Grazia, Fab en Beau Monde, terwijl haar vriend eigenaar is van MediaMonks. Een gouden combinatie!

Deze woonboot ligt in de grachten van Amsterdam, maar je kan er natuurlijk ook voor kiezen om te wonen bij een meer in een wat rustigere omgeving. In de winter knus binnen zitten met een warme chocomelk en in de zomer lekker op pad met de boot. Hoe leuk is dat?

Tip: als je snel zeeziek wordt, denk dan nog even goed na of het wel slim is om een woonboot aan te schaffen. Een waterbed geeft dan misschien voor even hetzelfde effect..

Wat vind jij van deze woonboot? Woon je zelf op een woonboot of wil je er misschien één kopen?

Voor meer foto’s van de woonboot op de foto’s, ga naar Interior junkie

4 reacties op “Wonen op een woonboot”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.