Categorieën
Home & Living

Een uniek zwembad

Vandaag is zo’n dag dat we het liefste elke seconde op de bank spenderen aan het kijken van een heerlijke film. En dat terwijl het al ‘hartje’ zomer is. Misschien is voor jou de zomer ook al begonnen en zit je inmiddels in een heerlijk warm land te genieten van het prachtige weer. En wat er kan er dan niet ontbreken? Juist, een zwembad. Zwembad

En dit is wel een heel bijzonder zwembad. Er zijn niet veel mensen in Nederland die gezegend zijn met het hebben van een zwembad, dus als jij al een van de gelukkigen bent, heb je het al goed voor elkaar. Maar extreem jaloers word je toch wel van dit zwembad. Hoe veel mensen kunnen er nou zeggen dat ze wanneer ze lekker op een stoel in de tuin liggen, dat er boven hen een zwembad hangt?

Je moet er maar de ruimte voor hebben. Daarbij regent het in Nederland vaker dan dat de zon schijnt, dus misschien is dit idee een beetje ver gezocht. Een klein opblaasbadje kan ook al voor veel plezier zorgen en dat neem een stuk minder ruimte in beslag! Toch dromen wij stiekem van dit prachtige zwembad. Dromen kan altijd, want wie weet heb je later wel een tweede huisje op Ibiza, of op Hawaii.. of in Miami. Zucht.. voorlopig houden we de aandacht maar weer bij de film.

Hoe ziet jouw tuin er uit? Heb je zelf misschien een zwembad in de tuin of durf je daar voorlopig alleen nog maar van te dromen?

Één reactie op “Een uniek zwembad”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.