Categorieën
Home & Living

Een praktische trap

Bijna ieder huis heeft er minstens één: een trap. Trappen zijn groot, nemen veel ruimte in beslag en zijn er eigenlijk alleen om je verder te brengen naar de volgende verdieping. Met een klein beetje inspiratie kan een trap veel meer dan dat.
Trap

Vaak hebben mensen de onderkant van de trap helemaal dichtgemaakt met een kleine ruimte voor de wc. Er zijn ook veel mensen die de onderkant open laten en bijvoorbeeld hun kapstok onder de trap hangen, maar waar bijna niemand aan denkt, is het volgende. Opbergruimte! Veel mensen die opbergruimte onder de trap hebben, schermen dat af met een deur, zodat ze alle troep mooi in dat hokje kunnen zetten. Maar zoals op de foto te zien is, zijn er eindeloze mogelijkheden. Je kan namelijk ook juist pronken met wat je hebt. Zo staan er op de foto alleen maar boeken in de trap, maar je kan er natuurlijk ook voor kiezen om schoenen in de trap op te bergen of mocht je trap in de woonkamer staan bij de keuken, dan is het misschien leuk om je servies in de trap te zetten.

De mogelijkheden zijn eindeloos, maar mensen lijken dat vaak te vergeten, aangezien een trap toch ‘maar’ een trap is. Kijk eens rond in je eigen huis. Misschien zijn er wel veel meer plekken die veel handiger benut kunnen worden, mocht je dat willen.

Hoe ziet jouw trap er uit? Heb je er ooit aan gedacht om opbergruimte in je trap te maken?

4 reacties op “Een praktische trap”

Ik dacht zullen wel meer leuke inspiratiefoto’s zijn.. want ik ken ook een foto waarbij de trap zelf als opbergruimte wordt gebruikt. Deze is ook erg mooi. Wij hebben een kelderkast onder de trap.

Inderdaad heel erg handig, ik heb ook al verschillende trapjes gezien die lades zijn, en de overige ruimte vanachter zijn kastjes, dat is ook erg handig. Ik GB hebben de meeste mensen harrypotterkastjes onder hun trap. Zelf heb ik er gewoon oude schoenen staan x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.