Categorieën
Home & Living

Een hangmat als bad

Hangmatten zien er altijd uit als een fantastische plek om eens heerlijk een paar uurtjes weg te dromen, maar zodra je er in wil gaan zitten, ben je gelijk weer terug in de realiteit. Je bent minstens een half uur en zes valpartijen verder voor je lekker ligt. Maar met deze hangmat is dat dan net even anders, want deze beweegt niet! En alsof het nog niet beter kon, is het ook nog een bad.

bad

Het is wel even wennen qua hoe het er uit ziet en waarschijnlijk ben je ongeveer de enige in de hele wereld die er een heeft als je het aandurft. Maar toch, het ziet er heerlijk uit! Wat misschien nog wel het leukste is, is dat het bad ook echt hangt alsof het een hangmat is. Zo kan je er gewoon onder door kijken (of kruipen).

Of het wel echt zo comfortabel is, is alleen de vraag. En hoe kom je hier ooit in? En uit? Het beweegt dan wel niet, maar de vorm ziet er niet uit alsof je er makkelijk in kan staan. En voor een bommetje is het bad dan weer net iets te ondiep. Lastig! Misschien kan je het beter eerst een keer tijdelijk uitproberen voordat je zelf overweegt om er één te nemen, maar na een tijdje rondgezocht te hebben op internet kunnen wij geen één plaats vinden waar zo’n bad is. Origineel zou je dus in ieder geval wel zijn!

Ben jij nu ook zo benieuwd naar de douche in deze badkamer? Helaas is deze nergens te bekennen. Wat vind jij van een hangmat? Zou je zelf overwegen om je bad in de vorm van een hangmat te laten maken?

2 reacties op “Een hangmat als bad”

haha ik vroeg me dus ook af, hoe kom je daar ooit weer uit XD ik vind het wel erg gaaf maar denk dat mijn badkamer te klein is om zo’n massive ding kwijt te kunnen. heb wel een hoekbad nu, maar die is denk ik een stuk kleiner dan dit enorme bad :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.