Categorieën
Beauty Make-up

NYC Expert Last Lip Laquer

Drie keer raden wat NYC introduceert: je brengt het aan als een lipgloss, omdat het zichzelf heeft vermomt in de verpakking van een lipgloss, en tegelijkertijd geeft het hetzelfde effect als wanneer je lipgloss aanbrengt over een laagje lipstick. Rarara, het is een liplak: NYC Expert Last Lip Laquer. ny4

NYC Expert Last Lip Laquer is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren (van boven naar beneden): Bare Brooklyn (100), FiDi Fuchsia (203), Central Park Passion (204), Big City Berry (400),  Rockaway Ruby (500), Turtle Bay Toffee (600).

ny1

Het lijkt een trend die niet meer stopt, een trend die zich heeft weten te aarden in het leven van menigeen: lip lakjes en lipsticks die zich vermommen als een lipgloss. Omdat lipglossjes zo makkelijk aan te brengen zijn, nemen steeds meer lipsticks en liplakjes deze verpakking over. Net als NYC Expert Last Lip Laquer. Met een applicator die niet teveel en niet te weinig product opneemt en afgeeft kunt je heel precies afbakenen waar je wel en waar je geen kleur wil aanbrengen. Maar de NYC Expert Last Lip Laquer heeft meer in huis dan het alleen maar mooi aanbrengen van de kleur. De lip lak geeft namelijk hetzelfde effect als wanneer je eerst lipstick aanbrengt en dat afdekt met een laagje lipgloss. Je kunt de liplak zien als twee-in-één lipmake-up met een intense kleur. Het ruikt zo lekker naar Haribo-snoepjes, dat het haast niet te weerstaan in om de applicator zo in je mond te stoppen.

ny5

 

Bare Brooklyn (100)

 

ny6

FiDi Fuchsia (203)

ny7

Central Park Passion (204)

ny8

Big City Berry (400)

ny9

Rockaway Ruby (500)

ny10

Turtle Bay Toffee (600)

NYC Expert Last Lip Laquer is verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister voor €3,49.

Q: Hoe fijn vind jij het lipstick/ lipgloss-in-één-concept?

2 reacties op “NYC Expert Last Lip Laquer”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.