Categorieën
Home & Living

Drie keer de leukste balkons

YES! De zomer is begonnen en dat betekent urenlang luieren aan het zwembad in je tuin.. Tenzij je die niet hebt, net als ongeveer de rest van Nederland. Maar niet getreurd. Tegenwoordig kan je met een kleine tuin of een balkonnetje ook al heerlijk bijkomen van het zware leven. Balkon  Klik op de afbeeldingen voor een vergroting.

BalkonAls eerste een balkon waarin we lekker kunnen wegdromen na een zware nacht. De hangmat heeft dezelfde kleur als de kussentjes op de bank, wat zorgt voor een vrolijk geheel. Daarnaast matcht de muur achter het schilderij weer met de lampjes en de hangmat en de kussens. Daar is over nagedacht! Mocht het felle zonlicht je aankomende zomer iets te zwaar worden, dan kan je altijd nog het gordijntje dichtdoen.

Balkon Ten tweede een groen balkonnetje voor de mensen die toch liever een tuin hadden gehad. Met een aantal planten en wat accessoires in een groene kleur, waan je je al snel alsof je midden in een natuurrijke omgeving bent. Er blijft echter niet veel plek meer over om te zitten, dus ben je van plan om komende zomer veel met vrienden te gaan zitten op het balkon, dan kan je beter naar de laatste afbeelding.

Balkon

En ten derde een strak balkon waar de romantiek van afspringt! Een aantal kaarsjes op tafel, een plantje hier en daar en lekkere kussens om eens heerlijk in weg te zakken. Ook is dit balkon perfect voor lange zomeravonden met vrienden, aangezien er naast de bank ook nog ruimte is om stoeltjes of krukjes neer te zetten. Al met al is dit een knus balkonnetje voor met je lover of wat vrienden.

Welk balkon is jouw favoriet? Heb jij ook een balkon of ben je de gelukkige die een lekkere, ruime tuin heeft? Hoe ziet jouw balkon of tuin er uit?

3 reacties op “Drie keer de leukste balkons”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.