Categorieën
Home & Living

De liefdevolste plek in je huis

De keuken is het hart van je huis, wonen en leven is in de laatste jaren steeds meer verplaatst naar de keuken. Het is niet langer de plek waar alleen maar gekookt wordt. Er worden sportieve work-outs gedaan, koffietjes gedronken, dansen met je vriendinnen en eindeloze gesprekken gehouden met familie over het leven. Kortom het is vooral een plek waar je samen kan én wil zijn.

In de keuken kun je, je liefde op allerlei manieren laten zien. Door uitgebreid te koken voor je vrienden en vriendinnen, de ene gang na de andere te serveren en lekkerlang na te tafelen. Of bijvoorbeeld dat lieve bedank etentje voor je vader omdat hij er altijd voor je is! Verder zit de liefde voor eten waarschijnlijk in ons vrouwelijke bloed. Net zoals onze maandelijkse ongesteldheid en de verschrikkelijke drang naar heerlijke smeuïge chocolade die daarbij hoort.

Helaas worden we te vaak chagrijnig als we honger hebben en willen we elke keer als we langs de koelkast lopen iets lekker eruit pakken om te snaaien. Met liefde omgaan met je lijf is belangrijk. Door de koelkast te vullen met gezond eten, heerlijke verse groente te gebruiken en met zorg te koken. Blijf gezond door je geliefde keuken, voor je eigen liefdesleven. Want liefde gaat door de maag. Het gaat natuurlijk niet per definitie om; het goed kunnen koken maar om de intentie om het voor elkaar te willen doen. Tijd maken voor elkaar, samen koken en de dag doornemen. Zijn handen om jouw middel als je in de verse gemaakte soep staat te roeien, voorproeven en een romantisch walsje door de keuken. Ook we weten allemaal waar het aflikken vingers aflikken toe kan leiden…

Wist je trouwens dat het er in de Nederlandse keuken flink heet aan toe gaat? Maar liefst 34% van de mannen en vrouwen bedrijf er geregeld de liefde. Pikant detail? Meer dan 10% klimt er het liefste voor op het aanrecht.

Kortom, neem je keuken niet voor lief. Gebruik haar voor alle momenten en maak er mooie nieuwe herinneringen!

 PS, Wil jij je keuken binnenkort verbouwen of veranderen om haar nog liefdevoller te maken? Dan zijn er 2 interieurbeurzen waar jij binnenkort je inspiratie kunt op doen:

Woonbeurs: deze bekende woonbeurs is van 30 september tot 5 oktober in de RAI te Amsterdam. Voor alle verschillende budgetten en stijlen kun je hier genoeg inspiratie opdoen.
Excellent Wonen & Leven beurs: deze woonbeurs is vooral geschikt als je van exclusief en excellent wonen houd! En vindt plaats van 16 t/m 19 oktober in Eindhoven

Één reactie op “De liefdevolste plek in je huis”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.