Categorieën
Geen categorie Lifestyle

Waarom het oké is als je niet dol bent op baby’s

Waar de ene vrouw al kirt bij het horen van een rammelaar, blijf jij het lieft zo ver mogelijk weg van die huilende, kleine wezentjes. Baby’s, je bent er echt niet dol op. Veel vrouwen (en mannen) snappen niet dat jouw eierstokken niet gaan rammelen bij het zien van een minisokje. 5 Redenen waarom het oké is als je niet dol bent op baby’s.

Vasthouden op kraamvisite’s is eng
Dat iedereen graag de baby vast wil houden op kraamvisite betekent niet dat jij dat ook moet doen. Het lijkt leuk, behalve als het kleine mensje in jouw armen ligt. Door al die ongecontroleerde bewegingen ben je alleen maar bang dat je hem of haar laat vallen.

Je snapt niet waarom ze huilen
‘Let jij even op, dan ga ik even drie seconden naar het toilet.’ En ja hoor, de baby begint te huilen. Heeft hij honger, wilt die aandacht of heeft hij een schone luier nodig? Vervolgens loop je rond als een kip zonder kop, niet wetend wat te doen en ben je opgelucht als moederlief het weer van je overneemt.

baby_2

Awkward conversaties 
Oké toegegeven, deze gaat niet zozeer om baby’s maar over jonge kinderen. Het is onvermijdelijk als je bij vrienden met kinderen op bezoek bent. Krijg je plots van de vierjarige zoon van je vriendin een gevonden slak in je handen gedrukt. Trots verteld hij dat het een cadeautje is. Je vindt het gebaar lief maar weet niet hoe te reageren. ‘Dankje!’, roep je blij. Het liefst wil je dat gore ding zo snel mogelijk loslaten.

Je ergert je wanneer je uit eten bent
Dat anderen kinderen willen begrijp je wel, maar waarom moesten die ook alweer mee naar het restaurant waar jij toevallig een volle maand voor gespaard hebt. Schreeuwen, jammeren en herrie maken passen niet in jouw avondje uit thuis.

Ze zijn toch wel lief
Hoewel ook jij op zijn tijd een awwww momentje hebt, weet je gewoon dat kinderen (nog) niet aan jou besteed zijn. Het is fijn wanneer ze schattig zijn, maar diep in je hart ben je nu nog veel te blij met je vrijheid.

Q: Herken jij deze punten?

Bron beeld

 

Één reactie op “Waarom het oké is als je niet dol bent op baby’s”

Er komt zoveel meer bij kijken als men een baby wil.
Meestal wordt er dan vergeten dat je de hele dag met zo een kleintje bezig bent en er nog van alles naast gedaan moet worden.
Want kleren wassen een huishouden, huilende baby wordt vaak vergeten.
Dan komt men tijd te kort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.