Categorieën
Beauty Geen categorie Lichaamsverzorging

Nieuw lijn van Dove: Derma Spa Uplifted+

Dove heeft een nieuwe lijn op de markt: Dove Derma Spa. Verschillende productlijnen met allemaal hetzelfde doel, een heerlijke spa gevoel thuis beleven. Ook voor ons is het verzorgen van de huid meer een routinematig klusje om er goed uit te zien dan een echt verwen moment. Daar wil Dove verandering in brengen. En dat vraagt natuurlijk om een kleine test. 

dove_uplifted_1

Dove heeft de laatste jaren een hele bekende en veelbesproken campagne gehad. ‘Echte vrouwen’, zonder photoshop en in alle soorten en maten zijn voorbij gekomen. En daarmee deden ze goed werk, want Dove wordt door veel mensen (onder andere door ons) geassocieerd met een fijn merk met echte producten. De nieuwe lijn slaat weer net een andere weg in. Dove Derma Spa is bedoelt voor alle vrouwen die huidverzorging meer zien als een moetje dan als een fijn moment. De vier lijnen die vallen onder Derma Spa hebben allemaal een andere doelgroep. Youthful Vitality brengt veerkracht terug in de ouder wordende huid, Goodness3 is voor de droge huid, Uplifted+ is voor elasticiteit en stevigheid van de huid en Summer Revived is een bodylotion met zelfbruiner.

Wij waren vooral benieuwd naar de Uplifted+ lijn. De Cell-Moisturisers zouden zorgen voor hydratatie en voeding en herstel van elasticiteit en stevigheid van de huid. De lijn bestaat uit drie producten: de body roll-on die bedoelt is voor het masseren en verstevigen van buik, heupen en benen, een body oil en een body lotion.

dove_uplifted_2

Massaging Body Roll-on
De roller bestaat uit drie stalen balletjes die de huid masseren wanneer je de tube over je buik, heupen of benen laat glijden. Wanneer je in de tube knijpt komt er een gel-achtige lotion uit die makkelijk over de huid uit te smeren is met de massage balletjes. De gel voelt heel fijn aan de huid en plakt niet, in combinatie met de massage voelt dit product echt heel fijn aan.

dove_uplifted_3

Body Lotion en Body Oil
Deze lijn ruikt heel erg lekker. Komkommer, groene viooltjes, sandelhout en musk volgens de verpakking. De geur is heel lekker zoet, maar op een bescheiden en frisse manier. De body lotion smeert lekker makkelijk uit, net zoals de body oil, en van beide heb je niet veel product nodig.

Q: Ga jij deze producten proberen?

2 reacties op “Nieuw lijn van Dove: Derma Spa Uplifted+”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.