Categorieën
Beauty Geen categorie Nagels

Getest: vijf nieuwe nagellakjes van Yves Rocher

We love nagellak! Deze vijf kleurtjes van Yves Rocher riepen erom om getest te worden. Ze behoren tot de nieuwe collectie van 50 lakjes die sinds kort verkrijgbaar zijn. De toevoeging van Elemihars zou de lak sneldrogend en zacht voor de nagels maken. Dat klinkt goed. 

nagellak Yves Rocher

Yves Rocher nagellak
Wij van Femme Magazine zijn dol op de producten van Yves Rocher. Toen deze vijf lakjes in de brievenbus verschenen waren we dan ook heel nieuwsgierig naar de kleurtjes. Opvallend was dat er één lakje tussen zit met een glitter. Hoog tijd om te testen dus.

De lakjes
Niets leuker aan nagellak dan de originele naam die elke kleur krijgt. Bij Yves Rocher is dat niet anders. Taupe Rosé (taupe roze), Hibiscus Rouge (rode hibiscus), Rose Perle (roze parel), Prune Mystérieux (mysterieuze pruim) en Pivoine Nacré (pioen parelmoer) zijn de namen die deze vijf lakjes gekregen hebben. Naast de leuke namen zijn de potjes heel neutraal vormgegeven, iets wat we van Yves Rocher gewend zijn. Deze vijf kleuren komen uit de nieuwe collectie, in totaal bestaande uit 50 nagellakkleuren en 10 kleuren met geleffect.

Nagellak Yves Rocher

Van links naar rechts: Pivoine Nacré, Prune Mystérieux en Hibiscus Rouge. Pivoine Nacré bevat een glitter en alle lakjes blijven mooi glanzen na het opbrengen.  

Nagellak Yves Rocher

Links Taupe Roseé en rechts Rose Perle. Deze twee kleuren zijn wat subtieler dan de andere drie, maar minstens net zo mooi. 

Smeersels
Alle kleuren hebben fijne, ronde kwasten die fijn smeren. De lak smeert goed uit en droogt snel. Jammer is dat de lichtroze lak niet dekt. Er zijn echt drie lagen nodig voordat de nagel niet meer door de lak heen te zien is. Op de foto zijn twee lagen Rose Perle aangebracht. Favoriet van Femme’s beauty redacteur Miranda is Pivoine Nacré (de paarse lak met glitter). De roodpaarse kleur komt namelijk goed naar voren door de subtiele glitter in de lak. De glitter ligt niet op de nagel bij het opbrengen, maar is mooi door de kleur van het lakje gemengd.

Nagellak Yves Rocher

Q: Zou jij voor een nagellak met glitter gaan? 

Één reactie op “Getest: vijf nieuwe nagellakjes van Yves Rocher”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.