Categorieën
Beauty Geen categorie Make-up

Deze vrouw is echt goed met lippenstift

Een beetje lippenstift doet wonderen. Van prachtig gekleurde lippen worden wij blij, krijgen we zelfvertrouwen en voelen we ons een echte vamp. Rode lippenstift netjes opkrijgen is dan al wel een hele opgave. Tanden en wangen worden nog iets te vaak per ongeluk meegenomen. Deze vrouw is een echte prof en gaat een stap verder. 

Lip_make_up_1

Met lippenstift kan je meer dan alleen je lippen een leuk kleurtje geven. Dat bewijst Depechegurl op haar Instagram. De vrouw achter Depechegurl heeft onderstaande looks gemaakt, en die vergen een boel precisie en tijd. Met 531 duizend volgers heeft ze al een heel scala aan fans verzameld, niet zo gek als je ziet wat ze allemaal gemaakt heeft. Inspirerend is het zeker en we kunnen er nog heel wat van leren. Haar looks zijn ideaal na te maken voor een halloween feestje of als je houdt van uitdagende make-up. Wij gaan dit binnenkort zeker een keer proberen.

Close up. Product info in previous post. #thorns #BlackRose #DarkMotherNature #DarkMotherEarth Een foto die is geplaatst door ☠ X†iNA ? PronouncedAsDepesh (@depechegurl) op

??? @thekatvond “Vampira” Liquid Matte Lipstick. @nyxcosmetics Matte Eyeshadows. All @kizmet brushes used.

Een foto die is geplaatst door ☠ X†iNA ? PronouncedAsDepesh (@depechegurl) op

Q:Welke look is jouw favoriet?

Bron

3 reacties op “Deze vrouw is echt goed met lippenstift”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.