Categorieën
Film, tv en muziek Geen categorie Showbizz

Hét tv-huwelijk van het jaar in GTST

Meer dan twee miljoen toeschouwers, wat ongeveer één achtste van de Nederlandse bevolking betreft, al dan niet via de beeldbuis, die stuk voor stuk met een brok in hun keel en tierend van de spanning toekeken hoe twee mannen de eeuwige liefde aan elkaar verklaarden. Of het ook werkelijk de eeuwige liefde blijkt te zijn moeten we nog maar afwachten, want in Goede Tijden Slechte Tijden kan alles. Voor nu zijn ze een prachtig stel met een huwelijk op een niveau dat iedereen zich wel wenst in de eerste uren van het getrouwde bestaan.

GTST1

Menno Kuipers en Lucas Sanders kennen elkaar nog niet eens zo heel lang, en helemaal niet goed, kwamen ze bij hun vrijgezellenfeest tot de ontdekking. Ze kwamen dingen van elkaar te weten waar ze geen idee van hadden, en besloten daarom dat het te vroeg was om te trouwen. Met kerst, de tijd van vrede op aard en verzoening besloten ze de bruiloft toch door te zetten.

De bruiloft moest een spektakel zijn. Dat vonden de twee die het ja-woord zouden zeggen, maar ook de ceremoniemeesters waren het daar roerend mee eens. Lorena,  die als één van de weddingsplanners was aangesteld, wilde iets speciaals. Iets groots en vooral niet iets knulligs. Niemand minder dan the five and only Backtreetboys wist ze te strikken om de toekomstige bruidegoms toezingen op hun Bruiloftsfeest.

Afgelopen vrijdag was het dan zo ver. Het huwelijk waar heel Nederland op zat te wachten. Waar al zo lang naar uitgekeken werd door heel Meerdijk, vond dan eindelijk plaats. En zoals je van een tv-huwelijk mag verwachten werd er niks aan het toeval over gelaten en werd nergens op bespaard. Bruidegom Lucas werd als verrassing door zijn eigen vader, die alsnog was overgevlogen vanuit New York, naar het altaar gebracht. Deze gastrol van Bas Muijs had twee kanten: hij bracht niet alleen zijn zoon naar het altaar, hij trouwde de twee mannen ook nog eens volgens de wet. Een bruiloft waar we allemaal, al is het maar een klein hapje, van willen proeven.

Q: was jij ook één van die twee miljoen kijkers?

 

4 reacties op “Hét tv-huwelijk van het jaar in GTST”

Ik moest het helaas terug kijken. Maar dat maakt niet uit. Ik vind ze zo leuk samen. Alleen Menno zit er al best lang in nu, maar zit niet in de leader als vaste personage. Kortom als hij na het huwelijk nog steeds niet in die leader zit, weet je al helemaal dat hij eruit gaat, en dat ze uit elkaar gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.