Categorieën
Beauty Gezichtsverzorging

Tijd haal je uit een flesje

“Tijd kan in je voordeel zijn. Wanneer je je richt op wat echt belangrijk is, wordt tijd je beste vriend.” Dat is de filosofie achter Time in a Bottle van Philosophy, het serum dat veroudering niet alleen tegengaat, maar ook vermindert. Het is niet alleen gericht op rimpels, maar ook op de andere tekenen die laten zien dat je een dagje ouder wordt. Dan is ouder worden ineens niet meer zo erg.

TiaB1

Tijd in een potje klinkt als een levenselixer waar ze het vroeger in tekenfilmpjes altijd over hadden. Een middeltje dat je jonger maakt. De jaartjes kunnen niet van de leeftijd worden afgesnoept. De huid kan wel op die manier worden verzorgd, dat de levenslijnen worden verminderd en andere tekenen van de groeiende leeftijd minder zichtbaar worden.

TiaB2
Time in a Bottle bestaat uit twee delen. Een grote flacon die een DNA-vernieuwend complex bevat dat de vernieuwing van de huid stimuleert. En een klein, flesje dat hoge potentie aan vitamine C8 (8 vormen van vitamine C) activering bevat dat helpt om de huid te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Deze twee substanties moet je zelf nog mengen zodra je het gebruik ervan start.

TiaB3
Shake it!
Voeg het kleine flesje volgens de gebruiksaanwijzing aan de grote flacon toe en
schud ongeveer twintig seconden, zodat ze goed met elkaar vermengen. Het serum kleurt roze. Doordat de ingrediënten pas worden vermengd op het moment dat je het gaat gebruiken wordt de activering verhoogd en zouden de werkzame stoffen in topvorm zijn.

TiaB4
Femme Magazine’s Mariëlle gebruikte dit mengsel een maand lang. Elke avond voor het slapen gaan op een gereinigd gezicht en elke ochtend zodra ze onder de douche vandaan kwam, smeerde ze een dun laagje Time in a Bottle op het gezicht. Een heel dun laagje, van een hele vloeibare substantie die erg makkelijk te verdelen is. Smokkelen is niet toegestaan. Ook niet wanneer haar gezicht erg vermoeid aanvoelde en ze dacht dat het wel een extra laagje kon gebruiken, was een zo dun mogelijk laagje genoeg. Zodra het te dik wordt aangebracht begint het product te korrelen op de huid. Over het serum heen gebruikte Mariëlle haar eigen dagcrème en haar eigen nachtcrème. Na het gebruik van een maand kan ze verklappen dat het serum haar huid stralender maakt en egaliseert. Rode vlekjes verminderen, kleine lijntjes nemen af en pigmentvlekken worden uitgevaagd. En dat al na een maand! Meestal heeft een product echt langer de tijd nodig om het resultaat te kunnen zien als er al resultaat wordt geboekt. Time in a Bottle ís dat elixer wat je huid jonger maakt en je fris en fruitig voor de dag laat komen. Dit ís het middeltje waar je je ook jonger door gaat voelen, omdat je huid weer straalt.

Weg met die fronsrimpel die na het intreden van de computer, het internet, de smartphone en de tablet, op steeds meer gezichten is af te lezen. Dag pigmentvlekken die door de verhoogde activiteit van zonnestralen steeds vaker gezien worden bij steeds jongere mensen en die we totaal niet zullen missen. Rode vlekjes van adertjes die vlak onder de huid liggen en meer in het zicht komen door de eeuwige vermoeidheid door een zware baan, kinderen of al die leuke dingen die het leven te bieden heeft en waar de dagen echt veel te kort voor zijn, kunnen zich weer terugtrekken in de huid.

Time in a Bottle is verkrijgbaar voor €72,00 bij ICI Paris XL.

Q: Heb jij al eens een product gebruikt van Philosophy? Hoe beviel het?

3 reacties op “Tijd haal je uit een flesje”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.