Categorieën
Food & health Gezond eten Gezond leven Sport & work-outs

You can do it!

Gezonde food posts vliegen je om de oren op facebook en instagram. Daarbij lijkt het of iedereen om je heen super actief is, de yogabroeken zijn niet aan te slepen en iedereen lijkt te oefenen voor een marathon. Laat je niet ontmoedigen wanneer jij lui op de bank ligt maar haal hier je kracht uit. 

tumblr_n9d13ujObY1se679oo1_500

Voel jij je ook wel eens rot wanneer je op social media kijkt en vrienden allerlei actieve foto’s posten terwijl jij met een kater op de bank ligt bij te komen. En terwijl jij op de pizzakoerier wacht die de weg naar je huis al kent zie je een opeenvolging van healthy maaltijden je facebook vullen. Hierdoor kun je soms van je stuk gebracht worden, al die mensen die zo gezond bezig zijn. Maar bedenk wel dat “only the good things make it to facebook”. Velen posten alleen wanneer zij iets social media waardigs aan het doen zijn, dan blijven de lamlendige dagen op de bank met een zak chips op schoot al snel achterwege.

tumblr_naf4p6MaXV1smv9p6o1_500

Af en toe heb je gewoon een zetje in de rug nodig om net die boost te krijgen waardoor jij jezelf er tot toe aan kan zetten om een sprintje te trekken. En wanneer je de kastje doorspeurt opzoek naar chocolade en/of koekjes is zo’n foto misschien net wat jij nodig had om een vitaminerijke maaltijd te bereiden. En alhoewel die gezonde maaltijden posts net even te veel kunnen worden kun je er ook inspiratie uit halen. Heel veel food posts bestaan tegenwoordig ook uit recepturen, de koks die ze gemaakt hebben willen graag vol trots hun creatie delen. Zo hoef je zelf niet elke dag te bedenken wat je kunt  eten, beter goed gejat dan slecht verzonnen. Zo maak je het jezelf gemakkelijk.

quote 2

Laat jezelf niet uit het veld slaan door verschillende beelden, foto’s en teksten, haal hier je kracht uit. Op internet zijn er veel sites vol met krachtige teksten die jou kunnen motiveren wanneer je in een dipje zit. En natuurlijk hoef je niet altijd de volle 100% te geven, iedereen heeft een keer een off day. Maar juist die afbeeldingen kunnen je op weg helpen jouw doelen te behalen. Je kunt niet 24/7 bezig zijn met gezond zijn, je moet het wel leuk houden natuurlijk. Zoek je eigen grenzen op en stel eigen doelen, werk hier met je dagelijkse portie motivation naartoe en doe wat goed voelt.

Q: Halen jullie motivatie uit posts die je voorbij ziet komen?

 

Bron Beeld: Tumblr, Pinterest

Één reactie op “You can do it!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.