Categorieën
Beauty Haar

Andrélon Happy Highlights

Happy Highlights klinkt als Zomerblond, maar dat is het niet. Zomerblond is namelijk bedoeld om de zomerse gloed, die je haar krijgt van de zon, te accentueren en te behouden. Klinkt het dan als een haarlijn voor gekleurd haar? Sort of, maar dan anders. Happy Highlights is speciaal ontwikkeld voor mensen met highlights.

andr1

Omdat bij highlights slechts een deel van het haar gekleurd is, moet je het anders behandelen dan haar dat helemaal gekleurd is, of haar dat helemaal niet gekleurd is. Vooral dat laatste. Je wil namelijk niet een paar doffe, droge lokken in je haar. Het idee van highlights is juist om een gezonde, zomerse look neer te zetten.

andr2

Happy Highlights bevat het vloeibare goud jojoba-olie dat het haar voedt, verzorgt en eventueel herstelt. Door de verzorging met de heldere, goudgele olie gaat het haar harder glanzen waardoor de highlights beter opvallen.

Deze nieuwe lijn van Andrélon bevat vijf haarproducten:

andr3

Shampoo en conditioner.

andr4

1-minuut masker.

andr6

Serum-olie die het haar extra voedt en, als je een beetje tijd over hebt, kun je deze op je hoofdhuid sprayen en 10 minuutjes laten intrekken om de jojoba-olie die erin is verwerkt te gebruiken als een natuurlijke moisturizer voor je hoofdhuid.

ndr5

Anti-klit spray.

De producten maken het haar echt super super zacht, en het laat het haar heerlijk ruiken. Je zou haast de hele dag op je haar kauwen, zij het niet dat het dan ineens heel anders smaakt dan dat het ruikt. Bummer.

Andrélon Happy Highlights shampoo is verkrijgbaar voor €4,39, conditioner voor €4,59, 1-minuut masker voor €4,99, anti-klit spray voor €4,99 en het serum-oil is voor €7,99 verkrijgbaar.

Q: Heb jij ook highlights die wel een oppepper kunnen gebruiken?

3 reacties op “Andrélon Happy Highlights”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.