Categorieën
Sport & work-outs

Word fit met HIIT

Slijten de goede voornemens al in je levensstijl? You go girl! Dat is namelijk het hele idee achter goede voornemens: dat je ze vast blijft houden en dat ze onderdeel gaan uitmaken van je leven. Als je denkt dat je er nu bent, dan moeten we je toch teleurstellen. Dit moet je minstens vasthouden tot en met oktober om te kunnen zeggen dat ze bij je levensstijl horen.

FitmetHIIT

Het schijnt zo te zijn dat je pas echt aan iets gewend bent na tien maanden. Dat betekent dat de goede voornemens die je nu nog netjes uitoefent, en waarbij het lijkt alsof ze inmiddels de normaalste zaak van de wereld zijn geworden, nog geen volledige gewenning zijn. De eerste tien maanden ben je nog te snel geneigd om van het patroon af te stappen. Als je een keertje sporten overslaat, ben je sneller geneigd om het sporten wat vaker over te slaan, totdat het weer helemaal uit je routine is gevaagd. Natuurlijk, als je ziek bent, ben je ziek en dat is dan ook echt de enige reden om niet te kunnen sporten. Geen tijd is geen excuus, want tijd kun je maken. En je kunt natuurlijk ook in een kortere tijd extra hard sporten. We proberen jullie en onszelf zo goed mogelijk te motiveren om de goede voornemens vast te houden. Zeker op het gebied van sporten, omdat we hier volledig achter staan. Sporten heeft namelijk zoveel voordelen.

Alle tips en trucs die we kunnen meegeven, willen we graag delen. Op het moment zie je overal de trend opduiken van trainingen die gebaseerd zijn op een hoge intensiviteit in een korte tijd. Is dat niet ook de tijd waar we in leven? Dat alles snel en intens moet? Willeke Zorg Workout Club speelt in op onze generatie, waarin kort en krachtig een levensstijl is, met haar High Intensive Interval Training (afgekort HIIT). Bij deze interval trainingen zie je in korte tijd al resultaat. Het komt neer op heel hard zwoegen en afzien in maar 12 minuten.

FitmetHIIT1

Om iedereen extra te motiveren biedt Willeke je een bikini-body. Je moet er wel wat voor doen natuurlijk. Zij biedt een trainingsmodule HIIT 2 Summer aan die je vanaf 1 maart drie maanden online kunt volgen voor de prijs van twee maanden, en jij oefent de module uit. Ze belooft dat je in drie maanden in shape bent met deze HIIT workouts. Even rekenen, dan zijn we nog voordat de zomer begint in vorm. Hoeveel meer motivatie hebben we nog nodig?

Een HIIT 2 Summer lidmaatschap kost €7,95 per maand, maar met de speciale HIIT 2 Summer-actie sport je drie maanden voor €15,90, want betekent dat je één maand gratis krijgt. Het actie-lidmaatschap is vanaf 1 maart verkrijgbaar op Willekezorgworkoutclub.nl.

Q: Ben jij al fit for summer?

Beeld: Weheartit
Weheartit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.